Салат «Цезар» (заправка на майонезі)
(покроковий рецепт з фото)
Ви хочете в домашніх умовах повторити знаменитий ресторанний салат? Якщо з самим рецептом зазвичай питань не виникає, то ось з заправкою справи йдуть інакше. Дуже простий варіант перед вами.
Класична заправка на філе анчоуса доступна не всім, тому рекомендую на замітку цю класну ідею, як приготувати салат "цезар" . Заправка на майонезі - чудова альтернатива. Зробити її можна просто і швидко, так що запам'ятовуйте рецепт.
- Майонез - 150 грам
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Пармезан - 30 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Вустерський соус - 1 Чайна ложка
1
Очистіть часник і пропустіть його через прес.
2
Сир натріть на дрібній тертці.
3
Вичавіть сік лимона.
4
З'єднайте часник, сир, сік лимона з майонезом. Додайте сіль і перець за смаком. Також додайте вустерский соус, все ретельно перемішайте.
Усе, соус до "цезарю" готовий!
Усе, соус до "цезарю" готовий!
Перед подачею відправте його холодильник.