Рецепт Салат «Цезар» (заправка на майонезі) фото

Салат «Цезар» (заправка на майонезі)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Птах , Курка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Салати , Соуси , Заправки для салатів
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.

Ви хочете в домашніх умовах повторити знаменитий ресторанний салат? Якщо з самим рецептом зазвичай питань не виникає, то ось з заправкою справи йдуть інакше. Дуже простий варіант перед вами.

Опис приготування:

Класична заправка на філе анчоуса доступна не всім, тому рекомендую на замітку цю класну ідею, як приготувати салат"Цезар" . Заправка на майонезі - чудова альтернатива. Зробити її можна просто і швидко, так що запам'ятовуйте рецепт.

  • Майонез - 150 грам
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Пармезан - 30 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Вустерський соус - 1 Чайна ложка
1
Очистіть часник і пропустіть його через прес.
2
Сир натріть на дрібній тертці.
3
Вичавіть сік лимона.
4
З'єднайте часник, сир, сік лимона з майонезом. Додайте сіль і перець за смаком. Також додайте вустерский соус, все ретельно перемішайте.
Усе, соус до"Цезарю" готовий!

Перед подачею відправте його холодильник.

Схожі рецепти