Рецепт Бісквіт на майонезі фото

Бісквіт на майонезі
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Бісквіт
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Класичний рецепт бісквіта - це яйця, борошно і цукор. Чи знаєте ви, що можна приготувати ніжний і дуже м'який корж для будь-яких тортів, якщо додати до нього майонез і сухий екстракт киселю?

Опис приготування:

Щоб приготувати смачний і ніжний бісквіт, досить просто знати кілька"секретних" інгредієнтів, які можна додати в тісто. Такий корж буде абсолютно універсальним, тому з ним можна готувати торти і тістечка з різними начинками. Дізнайтеся, як приготувати бісквіт на майонезі, прямо зараз.

  • Кисіль - 250 грам
  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 4 Ст. Ложки
  • Сода - 1/2 чайних ложки
бісквіт на майонезі - фото крок 1
У мисочку з високими бортиками вбийте сирі курячі яйця, розкришите руками сухий кисіль в брикеті так, щоб не залишилося грудочок, і додайте до яєць. При бажанні ви можете розім'яти кисіль вилочкою.
бісквіт на майонезі - фото крок 2
За допомогою міксера на максимальній потужності збийте всі інгредієнти до появи пишної піни.
бісквіт на майонезі - фото крок 3
Борошно просійте кілька разів через сито, щоб вона наситилася киснем. Потім з'єднайте її з содою. Замість соди можна використовувати розпушувач. Додайте сипучі інгредієнти до збитих яєць і киселю. Ще раз все ретельно збийте міксером до повної однорідності.
бісквіт на майонезі - фото крок 4
Візьміть форму для запікання з антипригарним покриттям. Краще, якщо вона буде розвідний, тоді бісквіт можна буде дістати з неї дуже легко. Випікайте бісквіт в духовці, розігрітій до ста вісімдесяти градусів сорок-сорок п'ять хвилин. Готовність перевіряйте дерев'яною лучиною.

Схожі рецепти