Салат «Цезар» (заправка)
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не довіряєте якості готових заправок з магазину, то обов'язково зверніть свою увагу на цей рецепт. Всього через 5-7 хвилин у вас вийде насичений, ароматний і смачний соус для салату!
Розповім, як приготувати заправку з анчоусів в салат "цезар" з невеликої кількості інгредієнтів. Сам процес досить простий, цілком можна обійтися віночком, не використовуючи блендер, наприклад. У домашній заправці добре то, що ви самі можете коригувати її смак за власними уподобаннями. Спробувати точно варто!
- Файл ančousa - 3 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Оливкова олія - 6 Ст. Ложок
- Пармезан - 4 Ст. Ложки
- Вустерський соус - 1 Чайна ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець - За смаком
- Жовток - 1 штука
1
Очистіть анчоуси, akkuratno відділів філе. Наріжте дрібно і викладіть в глибоку миску.
2
Додайте пропущений через прес часник і розімніть вилкою.
3
Влийте вустерский соус, викладіть жовток (якщо впевнені в якості яйця, то додавайте свіжий, якщо немає - краще відварити). Збийте вінчиком.
4
Слідом - гірчицю, сіль і перець за смаком, тонкою цівкою вливайте масло.
5
Коли заправка буде однорідною, додайте тертий пармезан і ще раз як слід перемішайте.