Рецепт Салат «Цезар» (заправка) фото

Салат «Цезар» (заправка)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Анчоус
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Салати , Соуси , Заправки для салатів
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Якщо ви не довіряєте якості готових заправок з магазину, то обов'язково зверніть свою увагу на цей рецепт. Всього через 5-7 хвилин у вас вийде насичений, ароматний і смачний соус для салату!

Опис приготування:

Розповім, як приготувати заправку з анчоусів в салат"Цезар" з невеликої кількості інгредієнтів. Сам процес досить простий, цілком можна обійтися віночком, не використовуючи блендер, наприклад. У домашній заправці добре то, що ви самі можете коригувати її смак за власними уподобаннями. Спробувати точно варто!

  • Файл ančousa - 3 штуки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Оливкова олія - 6 Ст. Ложок
  • Пармезан - 4 Ст. Ложки
  • Вустерський соус - 1 Чайна ложка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Сіль і перець - За смаком
  • Жовток - 1 штука
1
Очистіть анчоуси, akkuratno відділів філе. Наріжте дрібно і викладіть в глибоку миску.
2
Додайте пропущений через прес часник і розімніть вилкою.
3
Влийте вустерский соус, викладіть жовток (якщо впевнені в якості яйця, то додавайте свіжий, якщо немає - краще відварити). Збийте вінчиком.
4
Слідом - гірчицю, сіль і перець за смаком, тонкою цівкою вливайте масло.
5
Коли заправка буде однорідною, додайте тертий пармезан і ще раз як слід перемішайте.

Схожі рецепти