Рецепт Салат «Цезар» з прошутто фото

Салат «Цезар» з прошутто
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Салати, Салат Цезар

Дуже вишуканий, нереально смачний і апетитний варіант знаменитого салату хочу запропонувати вам на замітку. Хочете здивувати гостей і близьких? Запам'ятовуйте і обов'язково повторіть будинку цей рецепт!

Хотілося б розповісти, як приготувати салат "цезар" з прошутто, вафлями з пармезану і яйцем пашот. Таке блюдо, зроблене в домашніх умовах, сміливо може змагатися навіть з ресторанним.

Якщо ви сміливо можете назвати себе шанувальником цього салату, то рекомендую в скарбничку новенький рецепт.

  • Прошутто - 4 скибочки
  • Пармезан - 100 грам
  • Багет - 7-8 скибочок
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Салат "романо" - 2 штуки
  • Яйце - 4 штуки
  • Файл ančousa - 2 штуки
  • Зубчик часнику - 1 штука
  • Жовток - 1 штука
  • Сік лимона - 50 мілілітрів
  • Оливкова олія - 100 мілілітрів
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Вода - 1 Чайна ложка (за потреби)
  • Пармезан - 2-3 чайних ложок
1
Насамперед включіть її і розігрійте її до 180 градусів. Застелите два дека пергаментом.
2
Натріть пармезан на тертці і викладіть його на пергамент невеликими кружечками, щоб вийшли вафлі. На другий деко викладіть прошутто.
Запікайте 10 хвилин.
3
Багет наріжте невеликими кубиками. Додати сіль, поперчіть за смаком, полийте сумішшю рослинного і розтопленого вершкового масла. Надішліть в духовку і запікайте хвилин 12, періодично перемішуючи.
4
Для приготування заправки з'єднайте філе анчоуса, часник, жовток, сік лимона, гірчицю, оливкова олія, тертий пармезан. Подрібніть все до однорідності, при необхідності додайте трохи води.
5
Яйце можна зварити пашот (додайте в воду попередньо оцет) або круто.
6
На тарілку для подачі викладіть салат "романо" .
7
Додайте прошутто, сухарики, вафлі з пармезану. Полийте заправкою, додайте за бажанням сіль і перець. Викладіть зверху яйце і подавайте салат до столу.

Схожі рецепти