Іспанська салат з прошутто
(покроковий рецепт з фото)
Ніколи не поєднували в салаті м'ясо і фрукти, копченості й солодке? рекомендую рецепт, як приготувати іспанська салат з шинкою. Він легкий і смачний, в ньому приємно поєднуються всі інгредієнти.
В якості основи використовується римський салат, хоча можна замінити його будь-яким іншим. Замість персиків можна використовувати абрикоси, вони схожі за смаком. Козій сир замініть іншим м'яким. Салат можна подавати відразу після приготування.
- Римський салат - 1 штука
- Рукола - 0, 5-1 пучка
- Персики - 2 штуки
- Мигдаль - 0, 5 склянки
- Прошутто - 75 грам
- Козиний сир - 0, 5 склянки
- Оливкова олія - 1/4 склянки
- Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Помийте і наріжте на часточки персики. Помийте і наріжте салат і рукколу, змішайте їх між собою. Помістіть прошутто на сковороду, готуйте 2-3 хвилини на маленькому вогні, поки м'ясо не стане хрустким, потім зніміть її з вогню.
2. Змішайте в одній ємності козячий сир, мигдаль, персик, салат, rukkolu і прошутто.
3. Приготуйте заправку для салату. Для цього змішайте оливкова олія з бальзамічним оцтом і медом. Додайте сіль і перець за смаком.
4. Заправте цією сумішшю салат і відразу подавайте його до столу.