Рецепт Салат «Цезар» з беконом фото

Салат «Цезар» з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Зелень , Бекон , Листя салату
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Салати
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Салат"Цезар" з беконом подається в австралійських ресторанах саме в такій версії. Цей салат рекомендується чоловікам, так як він ситний за рахунок бекону та сиру пармезан. Спробуйте, салатик смачний!

Опис приготування:

Головне в салаті"Цезар" з беконом, звичайно, заправка. Її можна зробити за допомогою блендера. Майонез, часник і анчоуси подрібніть в однорідну масу, при необхідності можна додати трохи води. Бекон для салату"Цезар" з беконом потрібно обсмажити до золотистої скоринки. Спробуйте приготувати цей рецепт салату Цезар, думаю, вам сподобається. Успіхів і приємного апетиту!

  • Листя салату - 8-10 штук
  • Бекон - 70 грам
  • Сир пармезан - 50 грам
  • Анчоуси - 10 грам
  • Майонез - 30 грам
  • Часник тертий - 14 чайних ложок
  • Хліб білий - 50 грам
салат
Підготувати продукти.
салат
Бекон поріжте на маленькі шматочки і обсмажте до золотої скоринки.
салат
Підсмажте хліб в тостері і поріжте його на кубики.
салат
З майонезу, часнику, анчоусів приготуйте соус для заливки салату, при необхідності додайте трохи води.
салат
На листя салату викладіть грінки, бекон, тертий сир і полийте заправкою. Смачного!

Схожі рецепти