Салат «Цезар» з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Салат "цезар" з беконом подається в австралійських ресторанах саме в такій версії. Цей салат рекомендується чоловікам, так як він ситний за рахунок бекону та сиру пармезан. Спробуйте, салатик смачний!
Головне в салаті "цезар" з беконом, звичайно, заправка. Її можна зробити за допомогою блендера. Майонез, часник і анчоуси подрібніть в однорідну масу, при необхідності можна додати трохи води. Бекон для салату "цезар" з беконом потрібно обсмажити до золотистої скоринки. Спробуйте приготувати цей рецепт салату Цезар, думаю, вам сподобається. Успіхів і приємного апетиту!
- Листя салату - 8-10 штук
- Бекон - 70 грам
- Сир пармезан - 50 грам
- Анчоуси - 10 грам
- Майонез - 30 грам
- Часник тертий - 14 чайних ложок
- Хліб білий - 50 грам
Підготувати продукти.
Бекон поріжте на маленькі шматочки і обсмажте до золотої скоринки.
Підсмажте хліб в тостері і поріжте його на кубики.
З майонезу, часнику, анчоусів приготуйте соус для заливки салату, при необхідності додайте трохи води.
На листя салату викладіть грінки, бекон, тертий сир і полийте заправкою. Смачного!