«Цезар» з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Кажуть, що "цезар" в ресторанах - це перевірка на спроможність кухаря. Якщо салат невдалий, то інші страви навіть пробувати не варто. А що ж з домашнім варіантом? Тут інший підхід.
У цій страві ми пішли на експеримент. Замінили один з головних інгредієнтів на інший, та ще й подачу змінили. Вийшло по-святковому і оригінально. Тепер я і вам розповім, як приготувати "цезар" з беконом, а точніше в беконі. Ми зробимо з нього їстівні "тарілочки" .
- Бекон - 18 скибочок
- Салат-латук - 200 грам
- Пармезан - 100 грам
- Соус "цезар" - 150 грам
- Крутонами - 150 грам
2. Потім запікайте бекон протягом 16 хвилин в духовці при 180 градусах.
4. Викладіть "цезар" в бекон і подавайте. Смачного!