Рецепт «Цезар» з беконом фото

«Цезар» з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Марокканська кухня
М'ясо, Субпродукти, Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати, Салат Цезар

Кажуть, що "цезар" в ресторанах - це перевірка на спроможність кухаря. Якщо салат невдалий, то інші страви навіть пробувати не варто. А що ж з домашнім варіантом? Тут інший підхід.

У цій страві ми пішли на експеримент. Замінили один з головних інгредієнтів на інший, та ще й подачу змінили. Вийшло по-святковому і оригінально. Тепер я і вам розповім, як приготувати "цезар" з беконом, а точніше в беконі. Ми зробимо з нього їстівні "тарілочки" .

  • Бекон - 18 скибочок
  • Салат-латук - 200 грам
  • Пармезан - 100 грам
  • Соус "цезар" - 150 грам
  • Крутонами - 150 грам
2. Потім запікайте бекон протягом 16 хвилин в духовці при 180 градусах.
4. Викладіть "цезар" в бекон і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти