Млинці «Цезар»
(покроковий рецепт з фото)
Шалено смачні млинці "цезар" подають на сніданок, обід або вечерю, так як одним млинцем можна ситно перекусити. Вони ідеальні для пікніка, їх можна взяти з собою на роботу або в поїздку.
Барвисте ресторанне блюдо легко приготувати в домашніх умовах із звичайних інгредієнтів. Якщо у вас є вільний час, то ви можете заздалегідь приготувати соус для "цезаря" або використовувати готовий часниковий. Млинець з начинкою подавайте до столу гарячим.
- Куряче яйце - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 6 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 1, 5 Ст. Ложки
- Молоко - 300 мілілітрів (будь-якої жирності)
- Помідори - 1-2 штук
- Курка копчена - 150 грам (грудка)
- Сир - 50 грам (твердий)
- Салат листовий - 1 пучок
- Часниковий соус - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 3 щіпки
Підготуйте зазначені інгредієнти. Курку можна використовувати як відварну, так і обсмажену, копчену або запечену.
Збийте курячі яйця в глибокій ємності з молоком, додайте дві дрібки солі. Всипте пшеничне борошно і замісіть млинцеве тісто. Влийте в нього рослинне масло, залиште тісто на 15 хвилин для активації клейковини.
Прогрійте сковороду і спечіть тонкі млинці по хвилині з кожної сторони.
Промийте листя салату і помідори в воді, струсіть зайву рідину. Присипте гарячий млинець дрібно натертим сиром, нарвіть руками салатні листя.
Наріжте помідор часточками, видаляючи держак. Викладіть на салат.
Наріжте копчену або відварну курку слайсами, викладіть на млинець.
Присипте зверху натертим сиром, викладіть часниковий соус. Сухарики не додавайте, так як замість хлібної основи ми використовуємо млинець.
Таким чином начините і інші випечені млинці. За бажанням можете їх згорнути рулетом і розрізати.