Рецепт Млинці «Цезар» фото

Млинці «Цезар»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Птах
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок, На святковий стіл, На сніданок, Масляна
Випічка, Млинці

Шалено смачні млинці "цезар" подають на сніданок, обід або вечерю, так як одним млинцем можна ситно перекусити. Вони ідеальні для пікніка, їх можна взяти з собою на роботу або в поїздку.

Барвисте ресторанне блюдо легко приготувати в домашніх умовах із звичайних інгредієнтів. Якщо у вас є вільний час, то ви можете заздалегідь приготувати соус для "цезаря" або використовувати готовий часниковий. Млинець з начинкою подавайте до столу гарячим.

  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Борошно пшеничне - 6 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - 1, 5 Ст. Ложки
  • Молоко - 300 мілілітрів (будь-якої жирності)
  • Помідори - 1-2 штук
  • Курка копчена - 150 грам (грудка)
  • Сир - 50 грам (твердий)
  • Салат листовий - 1 пучок
  • Часниковий соус - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 3 щіпки
млинці
Підготуйте зазначені інгредієнти. Курку можна використовувати як відварну, так і обсмажену, копчену або запечену.
млинці
Збийте курячі яйця в глибокій ємності з молоком, додайте дві дрібки солі. Всипте пшеничне борошно і замісіть млинцеве тісто. Влийте в нього рослинне масло, залиште тісто на 15 хвилин для активації клейковини.
млинці
Прогрійте сковороду і спечіть тонкі млинці по хвилині з кожної сторони.
млинці
Промийте листя салату і помідори в воді, струсіть зайву рідину. Присипте гарячий млинець дрібно натертим сиром, нарвіть руками салатні листя.
млинці
Наріжте помідор часточками, видаляючи держак. Викладіть на салат.
млинці
Наріжте копчену або відварну курку слайсами, викладіть на млинець.
млинці
Присипте зверху натертим сиром, викладіть часниковий соус. Сухарики не додавайте, так як замість хлібної основи ми використовуємо млинець.
млинці
Таким чином начините і інші випечені млинці. За бажанням можете їх згорнути рулетом і розрізати.

Схожі рецепти