Рецепт Салат (буряк, морква) фото

Салат (буряк, морква)
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Буряк , Овочі , Морква
Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Хочете зробити по-справжньому святковий і яскравий салат? Тоді використовуйте для його приготування морква і буряк. Таке буйство фарб доповнить свіжа весняна зелень. Обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Роблячи цей салат, не забудьте про те, що найбільший секрет його смаку - це соковитість. Поему стежте, щоб він не вийшов сухим. Якщо необхідно, додайте додаткову порцію майонезу. Про те, як приготувати салат з курки, буряка і моркви, ви можете прочитати тут.

  • Картопля - 3 штуки
  • Копчена куряча грудка - 200 грам
  • Буряк - 1 штука
  • Морква по-корейськи - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
  • Майонез - За смаком
  • Варений жовток - 1 штука
салат (буряк, морква) - фото крок 1
У каструлі закип'ятити воду. Картопля вимийте, покладіть його в окріп. Відварюйте картопля в мундирах до готовності. Потім остудіть бульби, очистіть і натріть картоплю на крупній тертці.
салат (буряк, морква) - фото крок 2
Цибулю очистіть від лушпиння і вимийте. Нарубаєте його дрібними кубиками і покладіть в піалку до картоплі.
салат (буряк, морква) - фото крок 3
Вимийте і відваріть до повної готовності буряк. На це може знадобитися більше двох годин. Остигнула буряк очистіть і натрете на тертці. Додайте до неї солі і трохи майонезу, перемішайте.
салат (буряк, морква) - фото крок 4
Курячі грудки наріжте на дрібні кубики, також додайте порцію майонезу. Солити не треба, так як це продукт і так сам по собі містить багато солі.
салат (буряк, морква) - фото крок 5
Викладіть салат, чергуючи шари інгредієнтів. Жовток натріть на тертці, прикрасьте їм верхівку салату. Надішліть салат в холодильник на пару годин, щоб він настоявся.

Схожі рецепти