Салат з яблук, морква і цибуля
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт салату з яблук, моркви і цибулі дуже простий. Для салату я використовую цибулю-порей, однак при бажанні можна використовувати і звичайний ріпчаста. Їжте і не хворійте!
Ви переконаєтеся, що зробити такий легкий і дуже корисний салат простіше простого! Підготуйте велику тертку і красиву салатницю, а вже далі рецепт салату з яблук, моркви і цибулі з покроковими фото не дасть вам помилитися. Дами, які вирішили трохи схуднути, або вегетаріанці, не вживають тваринних жирів, можуть замість майонезу скористатися рослинним маслом. Салат з яблук, моркви і цибулі сподобається всім!
- Морква - 2 штуки
- Лук-пориста - 1 штука (біла частина.)
- Яблуко - 1 штука
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
Наріжте кільцями цибулю-порей.
Почистіть моркву і яблуко. Натріть їх на крупній тертці.
Змішайте в салатниці цибулю-порей, морква і яблуко. Додайте майонез. Додати сіль, поперчіть, podslastite saharom. Все добре перемішайте. Прикрасьте салат зеленню цибулі-порею або будь-який інший. Смачного! :)