Цибуля брускетта
(покроковий рецепт з фото)
Смачні, ароматні і пікантні бутербродики на обжаренном хлібці пропоную приготувати вже сьогодні. Відмінний варіант для сніданку, полудня, а також як закуска до святкового столу.
Подавати брускетту я люблю теплою, одна і повністю охолола вона нітрохи не гірше. Всі продукти тут корисні, тому такі бутербродики можна їсти всім без винятку.
Рекомендую рецепт, як приготувати брускетту яєчно-цибульну.
- Яйце - 2 штуки (відварне)
- Цибуля зелена - 5 штук (пір'я)
- Кнопка - 4-5 штук (скибочок)
- Вершкове масло - 10 грам
- Часник - 1 зубчик
Скибочки хліба поставте в духовку, розігріту до 200 градусів, поки хліб не набуде золотистого кольору.
Відварені яйця дрібно нарізати кубиком як і зелена цибуля
Відварені яйця дрібно нарізати кубиком як і зелена цибуля
Ще гарячі скибочки батона потрібно змастити вершковим маслом, присипати сіллю і натерти часником.
Зверху на батон викладіть яйця, зверху - зелена цибуля