Рецепт Цибуля брускетта фото

Цибуля брускетта
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Яйця , Цибуля , Зелена цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Бутерброди
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Смачні, ароматні і пікантні бутербродики на обжаренном хлібці пропоную приготувати вже сьогодні. Відмінний варіант для сніданку, полудня, а також як закуска до святкового столу.

Опис приготування:

Подавати брускетту я люблю теплою, одна і повністю охолола вона нітрохи не гірше. Всі продукти тут корисні, тому такі бутербродики можна їсти всім без винятку.

Рекомендую рецепт, як приготувати брускетту яєчно-цибульну.

  • Яйце - 2 штуки (відварне)
  • Цибуля зелена - 5 штук (пір'я)
  • Кнопка - 4-5 штук (скибочок)
  • Вершкове масло - 10 грам
  • Часник - 1 зубчик
цибуля брускетта - фото крок 1
Скибочки хліба поставте в духовку, розігріту до 200 градусів, поки хліб не набуде золотистого кольору.
Відварені яйця дрібно нарізати кубиком як і зелена цибуля
цибуля брускетта - фото крок 2
Ще гарячі скибочки батона потрібно змастити вершковим маслом, присипати сіллю і натерти часником.
цибуля брускетта - фото крок 3
Зверху на батон викладіть яйця, зверху - зелена цибуля

Схожі рецепти