Цибуля ріпчаста маринований
(покроковий рецепт з фото)
Багато господинь використовують маринований цибулька в салатах, подають його до м'яса або як закуску, наприклад. Простим рецептом маринаду якраз поспішаю з вами поділитися. Запам'ятовуйте і повторіть будинку.
Покажу вам, як приготувати цибуля ріпчаста маринований. Активний процес займе близько 5 хвилин, а ось наполягати його рекомендую не менш 3 годин, а найкраще залишити на ніч в маринаді. Саме тоді ви отримаєте диво насичений смак. Перед подачею при бажанні доповнити цибулю можна дрібкою меленого перцю і зеленню.
- Цибулина - 2 штуки
- Оцет - 1/4 склянки
- Вода - 1 Склянка
- Цукор - 1/2 склянки
1. У глибокій мисці з'єднайте воду, оцет і цукор. Перемішуйте виделкою, поки цукор не розчиниться і маринад не стане прозорим.
2. Цибулю очистіть і наріжте середніми кільцями. Акуратно розділіть його на тонкі кільця.
3. Викладіть в маринад, акуратно перемішайте, щоб він покрив весь лук. Приберіть заготовку в холодильник на 3 годину.