Швидкий маринована цибуля
(покроковий рецепт з фото)
Такий лук можна використовувати в якості закуски до м'яса. Він має приємний пікантний смак: не різкий і не дуже гострий.
Поріжте очищену цибулю кільцями. Приготуйте маринад. Занурте туди цибулю, і дайте настоятися до охолодження. Цибуля готовий, угощайтесь!
- Вода - 1 Склянка
- Оцет столовий 9% - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка (без гірки)
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Спеції - За смаком(koriandr, перець горошком, і т.Д)
- Куркума - 0, 5-1 чайних ложки (для кольору)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
Підготуйте цибуля і улюблені спеції.
Очищену цибулю поріжте товсто кільцями.
Приготуйте з окропу, оцту і спецій маринад.
Занурте в маринад цибулю. Дайте охолонути. Готово!