Рецепт Маринована цибуля з буряком на зиму фото

Маринована цибуля з буряком на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
Буряк , Овочі , Цибуля , Ріпчаста цибуля
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Заготовки , Консервація , Маринування
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 20 хв.

Маринована цибуля з буряком набуває красивого малиновий колір. І чим довше він маринується, тим більш насиченим стає його колір. Відмінна закуска до шашлику!

Опис приготування:

Якщо цибулини дрібні, залиште їх цілими, якщо великі - поріжте кільцями або на 4-6 частин. Складіть в банки, додайте тонко порізану буряк. Залийте маринадом. Засукайте. Готово!

  • Цибуля - 0, 5 кілограма
  • Буряк - 0, 3-0, 5 кілограма
  • Вода - 1 Склянка
  • Оцет 9% - 1 Склянка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Лавровий лист - 1-2 штук
маринована цибуля з буряком на зиму - фото крок 1
Приготуємо все необхідне. Буряк і цибулю потрібно почистити і вимити.
маринована цибуля з буряком на зиму - фото крок 2
Буряк потрібно порізати тонкими пластинками або соломкою. Лук залиште цілим, якщо не великий.
маринована цибуля з буряком на зиму - фото крок 3
Складіть в банку цибулю, між ним - буряк.
маринована цибуля з буряком на зиму - фото крок 4
Приготуйте маринад. Доведіть його до кипіння.
маринована цибуля з буряком на зиму - фото крок 5
Залийте банки з цибулею маринадом, потім закатати. Переверніть догори дном до повного охолодження. Зберігайте в прохолодному місці.

Схожі рецепти