Червоний цибуля маринована
(покроковий рецепт з фото)
Огірки маринована, помідори теж, і перець доводилося…який би новий овоч спробувати? Ріпчаста цибуля! Чому б і ні? Його смак стане більш насиченим і підійде для деяких страв. Приступимо!
Цей варіант заготовки підійде для додавання в салати, бургери, шаурму, і т.Д.. Також з ним можна робити бутерброди або прикрашати яєчню. Загалом, вам знадобиться рецепт, в якому описано, як приготувати червоний цибуля маринована. Технологія буде вам знайома, якщо ви займалися маринуванням раніше.
- Вода - 480 мілілітрів
- Оцет - 240 мілілітрів
- Цукор білий - 67 грам
- Червоний ріпчаста цибуля - 1 кілограм
- Лавровий лист - 3 штуки
- Сіль - 62 грам(3, 5 ст. Ложки в маринад, 1, 75 немає. Ложки до цибулі)
- Перець чорний горошком - 1, 5 чайних ложки
1. Приготуйте маринад. У каструлі доведіть до кипіння воду з цукром, сіллю і оцтом. Варіть суміш, поки цукор не розчиниться.
2. Лук почистіть і наріжте тонкими півкільцями.
3. Потім цибулю перемішайте з сіллю. Залиште його в такому вигляді на 30 хвилин, щоб пішов сік.
4. Простерилизуйте 3 півлітрові банки. У кожну викладіть по лаврового листа і 0, 5 немає. Ложки перцю.
5. Тепер викладіть рівну кількість цибулі.
6. Потім залийте маринад в банки.
7. Закрийте все кришками. Опустіть банки з цибулею в киплячу воду на 10 хвилин. Потім відразу дістаньте.
8. Дайте мариновані цибулі охолонути при кімнатній температурі протягом 24 годин. Потім можете пробувати!