Рецепт Маринований ріпчаста цибуля на зиму фото

Маринований ріпчаста цибуля на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Цибуля, Ріпчаста цибуля
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок
Заготовки, Маринування

Хочу розповісти вам, як зробити маринований ріпчаста цибуля на зиму в домашніх умовах. Цей рецепт називається "польський цибулю", але подобається він абсолютно всім! Смачний і хрусткий, рекомендую!

Цей простий рецепт маринованого ріпчастої цибулі на зиму вам обов'язково повинен сподобатися! Принаймні, мені сподобався, хоча в свіжому вигляді я цибулю не вживаю. Тут же він виходить хрустким, маринованим і солоним: більше схожий на мариновані овочі на зразок перцю або кабачка. Смачно!


  • Цибуля - 1 кілограм
  • Сіль - 120 грам
  • Вода - 1 літр
  • Оцет столовий - 2-3 Ст. Ложок
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Перець горошком - 6 штук
  • Зелень - За смаком
маринований ріпчаста цибуля на зиму - фото крок 1
1. Літр води кип'ятимо з сіллю. В окрему ємність наберіть холодну чисту воду. Blanshiruem цибулю, опускаючи на 2-3 хвилини то в гарячу, то в холодну воду, поки не стане прозорим.
маринований ріпчаста цибуля на зиму - фото крок 2
2. У чисті баночки рівномірно розподіляємо всі приправи. У кожну - по гілочці кропу і петрушки, 2-3 шт. Список lavrovogo, 5-7 горошин чорного і запашного перцю. Потім викладаємо цибулю.
маринований ріпчаста цибуля на зиму - фото крок 3
3. У воду, в якій цибулю варився, додамо оцет і цукор, потім ще раз доведемо її до кипіння. Заливаємо банки і закриваємо на зиму.
маринований ріпчаста цибуля на зиму - фото крок 4
4. Готово! Смачного!

Схожі рецепти