Маринований ріпчаста цибуля на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти вам, як зробити маринований ріпчаста цибуля на зиму в домашніх умовах. Цей рецепт називається "польський цибулю", але подобається він абсолютно всім! Смачний і хрусткий, рекомендую!
Цей простий рецепт маринованого ріпчастої цибулі на зиму вам обов'язково повинен сподобатися! Принаймні, мені сподобався, хоча в свіжому вигляді я цибулю не вживаю. Тут же він виходить хрустким, маринованим і солоним: більше схожий на мариновані овочі на зразок перцю або кабачка. Смачно!
- Цибуля - 1 кілограм
- Сіль - 120 грам
- Вода - 1 літр
- Оцет столовий - 2-3 Ст. Ложок
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - 3 штуки
- Перець горошком - 6 штук
- Зелень - За смаком
1. Літр води кип'ятимо з сіллю. В окрему ємність наберіть холодну чисту воду. Blanshiruem цибулю, опускаючи на 2-3 хвилини то в гарячу, то в холодну воду, поки не стане прозорим.
2. У чисті баночки рівномірно розподіляємо всі приправи. У кожну - по гілочці кропу і петрушки, 2-3 шт. Список lavrovogo, 5-7 горошин чорного і запашного перцю. Потім викладаємо цибулю.
3. У воду, в якій цибулю варився, додамо оцет і цукор, потім ще раз доведемо її до кипіння. Заливаємо банки і закриваємо на зиму.
4. Готово! Смачного!