Салат «Brooklyn»
(покроковий рецепт з фото)
Шукайте нові цікаві рецепти? Тоді зверніть увагу на пікантний і дуже смачний салат "бруклін" .
Салат "бруклін" прекрасно підходить і для обіду або вечері, і для святкового столу. Цікаве поєднання інгредієнтів цілком може зробить його найбільш затребуваним стравою.
- Куряче філе - 400-500 грам
- Брокколі - 350 грам
- Гриби - 150 грам
- Мариновані гриби - 200 грам
- Кукурудза в качанах консервована - 200 грам
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Муфта зажим - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Рецепт приготування салату "бруклін" слід почати з того, що поставити варити куряче філе. Коли воно буде готове, його потрібно остудити добре і нарізати середніми кубиками.
2. Брокколі вимити і просушити. Акуратно розділити руками на суцвіття, а потім нарізати ножем на невеликі шматочки.
3. Мариновані гриби, в даному випадку використовуються печериці, відкинути на друшляк, щоб дати стекти рідини. Потім нарізати тонкими пластинками. У цей салат також можна використовувати смажені гриби, замість маринованих.
4. Мариновані огірочки просушити і нарізати маленькими шматочками. Найкраще використовувати корнішони.
5. Початки кукурудзи також відкинути на друшляк і просушити. Нарізати тонкими часточками.
6. Всі порізані інгредієнти можна з'єднати і ретельно перемішати. В окремій ємності слід приготувати заправку. Для цього необхідно змішати сметану і майонез, посолити і поперчити за смаком. При бажанні можна додати ще подрібнений часник і свіжу зелень. Далі можна відразу заправити салат або подавати його окремо, поруч поставивши заправку (щоб салат не встиг стекти або пустити зайвий сік). От і все, смачний салат "бруклін" в домашніх умовах готовий.