Салат «атракціон»
(покроковий рецепт з фото)
Думаю, в назві салату прихований весь сенс. Подача салати - це якесь диво. Він подається так, щоб всі складові салату були видні, продукти викладені рядами. Колірна гамма яскрава, і все барвисто!
Салат називається "атракціон" через спосіб подачі. Атракціон зазвичай передбачає якесь шоу, і даний салат повністю йому відповідає.
Салат дуже ошатний і яскравий. Склад страви можна доповнювати, а деякі продукти замінити на інші. Дивіться, як приготувати салат "атракціон" нижче.
- Консервована кукурудза в банках - 1 штука
- Свіжий огірок - 2 штуки
- Готове м'ясний виріб - 300 грам
- Морква по-корейськи - 200 грам
- Салатні листя - 5 штук
- Яйце куряче відварене - 3 штуки
- Майонез - 2 Ст. Ложки

Відкрийте банку консервованої кукурудзи. Злийте воду. Викладіть кукурудзу на плоске квадратне блюдо рядочком. Не робіть смужку широкої, бо у нас буде багато таких смужок.

Свіжі огірочки нарізаємо невеликими кубиками. Викладаємо їх наступним рядком.

Морквину по-корейськи потрібно спочатку віджати від масла. Викладаємо і її наступним рядом. Салатні листя потрібно вимити і викласти наступним рядом.

Далі, потрібно взяти будь-який вид доступного готового м'яса. У мене - соковита яловичина, але можна взяти відварну курятину або будь-яку ковбасну продукцію.

Відваріть курячі яйця до готовності. Остудіть, очистіть їх, наріжте і викладіть, як впродовж усього минулого - рядком.

Зробіть смужку з майонезу так, щоб вона не порушувала зовнішній вигляд салату. Салат виходить дуже яскравим, так його і подають до столу. Вже на столі салат перемішують, і кожен із загального салатного блюда кладе собі в тарілку порцію (за смаком).