Рулька, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу розповісти, як приготувати рульку, запечену в духовці в домашніх умовах. Вийде дуже смачно, обіцяю! Читайте рецепт, готуйте і у Вас все вийде!
Рулька, приготована за цим рецептом, матиме гарну золотисту скориночку, а всередині залишиться неймовірно ніжною, соковитою і ароматною. Таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, як святкового, так і повсякденного, так що не бійтеся експериментувати і обов'язково приготуйте її будинку.
- Свиняча рулька - 600 грам
- Часник - 6 зубчиків
- Ткемалі, гірчичний, сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 2 штуки
1
Свинячу рульку помийте і проткніть ножем по всій поверхні. У кожен отвір викладіть по часточці часнику.
2
У ступці розітріть часник, що залишився, сіль, перець, лавровий лист і рослинне масло. Змастіть сумішшю свинячу рульку.
3
Ткемалі змішуємо з гірчицею і змащуємо рульку. Відкладаємо рульку в посуд з маринадом, накриваємо плівкою і прибираємо в холодильник. Маринуємо від 2 до 12 годин.
4
Готову рульку помістіть в рукав для запікання і відправте в попередньо розігріту до 100 градусів духовку. При такій температурі готуємо рульку 30 хвилин, потім збільшуємо температуру до 220 градусів і готуємо ще 1, 5 годину. Рулька, запечена в духовці готова, смачного!