Свиняча рулька, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ніжна і соковита свиняча рулька з хрусткою підсмаженою скоринкою - ідеальне блюдо німецької кухні, яке дуже добре поєднується з пивом. Читайте, як приготувати свинячу рульку, запечену в духовці.
Свинячі рульки вибирайте самі м'ясисті, вони будуть найсмачніше. Подавати блюдо можна як індивідуально на тарілки зі столовими приборами, так і на загальне блюдо, оскільки багато хто воліє є ці ласощі руками. На гарнір до свинячий рулька найкраще підійде відварну картоплю. Також прекрасно доповнять блюдо салат з квашеної капусти і пляшечка холодного пива.
- Свиняча рулька - 4 штуки
- Цибуля - 3 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Кошерна сіль - 2 Ст. Ложки
- Пиво до смаку - 350 мілілітрів
1
Розігрійте духовку до 175 градусів.
2
Крупно наріжте цибулю. Викладіть нарізану цибулю на дно форми для випічки.
3
Кожну свинячу рульку натріть половинкою зубчики часнику. Що залишився часник наріжте і також покладіть в форму для випічки.
4
Втирайте приблизно ½ ст. Ложки солі в шкіру кожного шматочка рульки.
5
Викладіть свинячі рульки м'ясистої частиною вниз в форму з цибулею і акуратно навколо залийте форму пивом.
6
Запікайте рульки в духовці протягом 3-х годин. Вони повинні придбати хрустку скоринку, а м'ясо стати ніжним. Не забувайте перевіряти кожну годину, в якому стані м'ясо, чи залишилася ще рідина на дні форми. Якщо є необхідність, доливайте в форму гарячу кип'ячену воду.
7
Вийміть рульки з духовки, дайте їм трохи охолонути і подавайте до столу. Смачного!