Свиняча рулька в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Свиняча рулька - дуже смачне запечене м'ясо, апетитне і ситне. Як правило, рульку подають до столу з гарніром. Це може бути тушкована капуста або картопля пюре. У будь-якому поєднанні вийде супер!
Ідея приготувати рульку прийшла до мене раптово. На все про все витратив 2 з гаком години, в результаті отримав чудове м'ясо з насиченим смаком. Як гарнір добре підійде тушкована капуста або картопля пюре. Можу підвести невеликий підсумок: свиняча рулька в духовці в домашніх умовах обов'язкове до приготування!
- Рулька свиняча - 2 штуки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Соус соєвий - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
Кип'ятимо воду - і опускаємо рульку в підсолену воду. Варимо на маленькому вогні 1 час, постійно знімаючи піну.
Застеляємо деко папером для випічки. Викладаємо рульки на нього.
Відправляємо рульку на 50 хвилин запікатися, температура 200 градусів. Тим часом змішуємо соєвий соус, гірчицю і мед. З плином часу дістаємо рульку з духовки, змащуємо її соусом. Ставимо ще на 10-15 хвилин в духовку.
Смачного!