Свиняча рулька, запечена в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Рулька - це ситно і завжди смачно! Якщо ви як в пошуку нескладного рецепта її приготування, сміливо беріть на замітку цей. Все дуже просто, а результат - приголомшливий. Дуже рекомендую спробувати.
Відразу хочу сказати, що бажано весь процес почати заздалегідь, щоб м'ясо промаринувалося ніч. Тоді воно буде більш ароматним і пікантним. Але мінімум - хоча б пара годин. Зі спеціями тут повна свобода. Можна використовувати абсолютно все, що вам до душі. Часник, на мій погляд, в рецепті необхідний обов'язково і незамінний. Отже, я хочу показати, як приготувати свинячу рульку, запечену в духовці у фользі. Запам'ятовуйте!
- Свиняча рулька - 1 штука (близько 1.5 кг)
- Голівка часнику - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль і спеції - За смаком
1. Рульку вимийте і висушіть паперовим рушником. Очистіть і наріжте дрібно часник і морква. Підготуйте спеції, які будете використовувати.
2. Гострим ножем робіть надрізи і закладайте в них шматочки моркви і часник. З'єднайте сіль зі спеціями і натріть рульку з усіх боків. Загорніть у фольгу, складену в декілька разів, і приберіть в холодильник.
3. Духовку розігрійте до 200 градусів. Викладіть рульку на деко і відправте її запікатися години на 1.5-2.
4. Після можна акуратно зняти фольгу і підрум'янити мяско.
5. Подавайте з улюбленим гарніром і соусом до смаку. Смачного!