Запечена свиняча рулька
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами унікальним рецептом, як приготувати запечену свинячу рульку з пивом і часником. Смак і аромат готового блюда просто шикарний, раджу спробувати всім (особливо чоловікам)!
Що, дійсно, це справжній чоловічий рецепт! Досить жирна рулька з великою кількістю часнику, та ще маринована в пиві ... Тільки уявіть, як це смачно! А краще не мрійте, а біжіть в магазин за гомілку - і миттю на кухню готувати. Тим більше, що це дуже просто. Звичайно, часу на приготування піде багато: спочатку потрібно маринувати все не менш 2 годин, потім запікати ще 2 годину, але запевняю: воно того варте. Ваш чоловік буде в повному захваті від такої страви!
- Свиняча рулька - 1-1, 5 кілограма
- Пиво світле - 1 літр
- Часник - 1-2 штук (головки)
- Орегано - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Свинячу рульку гарненько промийте, часник очистіть.
Свинячу рульку нашпигуйте половиною часнику.
Натріть сіллю, перцем і прянощами. Залийте пивом, накрийте миску харчовою плівкою і відправте в холодильник мінімум на 2 годину.
Замариновану рульку покладіть в рукав для запікання, влийте туди маринад і покладіть залишився часник. Щільно зв'яжіть краю рукава і відправте свинину в духовку. Запікайте 1, 5 години при температурі 200 градусів, потім розріжте рукав і запікайте страву ще 30 хвилин.
Запечена свиняча рулька готова. Подавайте її з улюбленим гарніром і, звичайно ж, з пивом! Їжте із задоволенням!