Рецепт Запечена в рукаві свиняча рулька з часником і часниковими стеблами фото

Запечена в рукаві свиняча рулька з часником і часниковими стеблами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Страви в рукаві
Кількість порцій: 3-7
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Зараз розповім, як приготувати свинячу рульку в рукаві з сподобалася вам начинкою. Бюджет на цей рецепт буде потрібно невеликий.

Ленд себе.

Опис приготування:

Це так смачно і ароматно! До речі, випікати можна не тільки в рукаві, але і в фользі. Експерементіруйте, додавайте улюблені трави і спеції. Насолоджуйтеся прекрасним гарячою стравою.


  • Рулька свиняча - 1, 5 кілограма (передня або задня нога)
  • Лимон або соус наршараб (гранатовий сироп) - 0, 5 штуки (для маринада допустима альтернатива)
  • Сіль - За смаком
  • Часник - 1-1, 5 зубчики
  • Часникові стебла - За смаком (чим більше, тим краще)
запечена в рукаві свиняча рулька з часником і часниковими стеблами - фото крок 1
Для приготування вам знадобиться рукав для запікання. Деко у вас, звичайно ж, знайдеться.
Що ж далі?
Свинину промити, замаринувати в маринаді (гранатовий соус або лимон). Ці обидва маринаду прекрасно маринують м'ясо. Ми залишаємо для просочення на 1-2 годину. Бажано прикрити.
Через 1-2 години натираємо рульку сіллю, пакуємо в рукав з неочищеним, але митим часничком і часниковими стеблами. Зав'язуємо пакет йдуть в комплекті до нього зав'язками.
Ось так це виглядає на підготовчому етапі.
запечена в рукаві свиняча рулька з часником і часниковими стеблами - фото крок 2
Запікаємо в духовці, розігрітій до 150-160 градусів. Градус спеціально вибираємо невеликий для того, щоб добре пропекти і не зіпсувати. Запікаємо до запаморочливих м'ясних ароматів 2, 5-3 годину. Якщо нога у вас більше 1, 5 кг., час запікання потрібно збільшити.
На етапі випікання це виглядає так.
запечена в рукаві свиняча рулька з часником і часниковими стеблами - фото крок 3
Як тільки неймовірно смачні запахи заполонили вашу кухню, час випікання підійшло до кінця. Дістаємо з духовки наше твір і відкриваємо пакет.
Це виглядає так.
запечена в рукаві свиняча рулька з часником і часниковими стеблами - фото крок 4
Виймаємо рульку з пакета. Подаємо з часничком, часниковими стеблами і овочами.

Схожі рецепти