Свиняча рулька в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Свиняча рулька - ситне і ефектне до подачі блюдо, головне в його приготуванні повністю вижаріть жир, щоб залишилося тільки м'ясо. Пропоную рецепт, як приготувати свинячу рульку в рукаві.
Страви, приготовані в рукаві, виходять дуже соковитими завдяки тому, що нудяться в власному соку. Всі соки і приправи залишаються, а не випливають, тому блюдо виходить дуже смачним. Як гарнір можна подавати запечені овочі або легкий овочевий салат.
- Рулька - 1 штука(1-1, 5 кілограма)
- Часник - 3 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Прованські трави - 1 Ст. Ложка
- Імбир - ½ Чайних ложок
- Перець мелений - ½ Чайних ложок
- Rafinirovannoe масло - 2 Ст. Ложки
1. Рульку ретельно промиваємо, шкребти шкірку і висушуємо.
2. По всій рулька робимо надрізи. Часник очищаємо, в кожен розріз додаємо по 1 зубчику.
3. Для маринаду в мисці змішуємо сіль, трави, імбир, перець і кілька пропущених через прес зубчиків часнику.
4. До приправ додаємо рафінована олія.
5. Отриманим маринадом змащуємо всю рульку.
6. Розміщуємо м'ясо в рукав, зав'язуємо його. Розміщуємо м'ясо в холодильник на ніч. Після чого дістаємо його з холодильника, залишаємо нагріватися до кімнатної температури і відправляємо в розігрітий до 180 градусів духовку на 2 годину.
7. В кінці приготування розрізаємо рукав, щоб вийшла корочка. Смачного!