Рецепт Свиняча рулька в рукаві фото

Свиняча рулька в рукаві
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, Святковий обід
Гарячі страви, Страви в рукаві

Свиняча рулька - ситне і ефектне до подачі блюдо, головне в його приготуванні повністю вижаріть жир, щоб залишилося тільки м'ясо. Пропоную рецепт, як приготувати свинячу рульку в рукаві.

Страви, приготовані в рукаві, виходять дуже соковитими завдяки тому, що нудяться в власному соку. Всі соки і приправи залишаються, а не випливають, тому блюдо виходить дуже смачним. Як гарнір можна подавати запечені овочі або легкий овочевий салат.

  • Рулька - 1 штука(1-1, 5 кілограма)
  • Часник - 3 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Прованські трави - 1 Ст. Ложка
  • Імбир - ½ Чайних ложок
  • Перець мелений - ½ Чайних ложок
  • Rafinirovannoe масло - 2 Ст. Ложки
свиняча рулька в рукаві - фото крок 1
1. Рульку ретельно промиваємо, шкребти шкірку і висушуємо.
свиняча рулька в рукаві - фото крок 2
2. По всій рулька робимо надрізи. Часник очищаємо, в кожен розріз додаємо по 1 зубчику.
свиняча рулька в рукаві - фото крок 3
3. Для маринаду в мисці змішуємо сіль, трави, імбир, перець і кілька пропущених через прес зубчиків часнику.
свиняча рулька в рукаві - фото крок 4
4. До приправ додаємо рафінована олія.
свиняча рулька в рукаві - фото крок 5
5. Отриманим маринадом змащуємо всю рульку.
свиняча рулька в рукаві - фото крок 6
6. Розміщуємо м'ясо в рукав, зав'язуємо його. Розміщуємо м'ясо в холодильник на ніч. Після чого дістаємо його з холодильника, залишаємо нагріватися до кімнатної температури і відправляємо в розігрітий до 180 градусів духовку на 2 годину.
свиняча рулька в рукаві - фото крок 7
7. В кінці приготування розрізаємо рукав, щоб вийшла корочка. Смачного!

Схожі рецепти