Свиняча шийка, запечена в рукаві з часником і приправами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную Вашій увазі рецепт дуже ароматного і не менш смачної страви - свинячої шийки, запеченої в рукаві з часником і приправами в духовці. Готується це страви два години.
Кількість порцій: 4
- М'ясо - 1500 грам (свиняча шия)
- Часник - 1 штука(1 або 2 головки)
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Хміль-сунелі - 2 Ст. Ложки
- Рукав (панчіх) для запікання - 1 частина
- Суміш перець - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - 1 Ст. Ложка (можна не додавати)
Складові, побачити, як, найдоступніші і прості.
Робимо гострим ножем в м'ясі глибокі розрізи, в які вставляємо часник. Робимо це часто і багато. Потім натираємо м'ясо сіллю і спеціями.
Розміщуємо його в рукав і відправляємо в духовку на 2 годину.
Через 1 час 40 хвилин виймаємо майже готове м'ясо і робимо розріз в рукаві, щоб м'ясо як слід підрум'янилося.
Через 20 хвилин наше мяско готово!