Рецепт Запечена гомілку індички з приправами фото

Запечена гомілку індички з приправами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Індичка, Птах
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Рецепт приготування гомілок індички, вимочені в маринаді, і посипаних порошком чилі, паприкою і лушпиння сіллю.

Соковиті ніжки індички з пряними спеціями маринуються досить довго, але результат перевершить всі ваші очікування. Ви можете додати менше порошку чилі, якщо не хочете отримати дуже гостра страва.

  • Гомілок індички - 10 штук
  • Води - 1, 8 L (маринад
    )
  • Солі - 1 Склянка (маринад)
  • cahara - 1 Склянка (маринад)
  • Коричневого цукру - 1 Склянка (маринад)
  • Суміші приправ - 2 Ст. Ложки (маринад)
  • Лавровий лист - 1 штука (маринад)
  • Порошку чилі - 2 Ст. Ложки (приправи)
  • Суміші приправ - 2 чайних ложки (приправи)
  • Перець - 2 чайних ложки (приправи)
  • lukovoy солі - 2 чайних ложки (приправи)
запечена гомілку індички з приправами - фото крок 1
1. У каструлі змішати воду, сіль, цукор, коричневий цукор, 2 столові ложки суміші приправ і лавровий лист. Довести до кипіння, потім зняти з вогню.
запечена гомілку індички з приправами - фото крок 2
2. Дати охолонути, перелити в великий контейнер. Коли маринад охолоне, викласти в нього гомілку індички. Накрити контейнер кришкою і поставити в холодильнику на 4-6 годин або більше, якщо у вас є час.
запечена гомілку індички з приправами - фото крок 3
3. Розігріти духовку до 200 градусів. Змішати порошок чілі, суміш приправ, паприку і лушпиння сіль в мисці.
запечена гомілку індички з приправами - фото крок 4
4. Дістати гомілку індички з маринаду і промити під холодною водою. Обсушити. Натерти всю поверхню індички спеціями, захоплюючи площа під шкірою. Викласти гомілки на деко.
запечена гомілку індички з приправами - фото крок 5
5. Запікати індичку в розігрітій духовці 20 хвилин, потім знизити температуру до 150 і запікати ще 15 хвилин, поки індичка не буде готова.
запечена гомілку індички з приправами - фото крок 6
6. Дістати гомілку з духовки і обернути нижню частину алюмінієвою фольгою для подачі - так їх буде простіше взяти і з'їсти.

Схожі рецепти