Запечена гомілку індички з приправами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування гомілок індички, вимочені в маринаді, і посипаних порошком чилі, паприкою і лушпиння сіллю.
Соковиті ніжки індички з пряними спеціями маринуються досить довго, але результат перевершить всі ваші очікування. Ви можете додати менше порошку чилі, якщо не хочете отримати дуже гостра страва.
- Гомілок індички - 10 штук
- Води - 1, 8 L (маринад
) - Солі - 1 Склянка (маринад)
- cahara - 1 Склянка (маринад)
- Коричневого цукру - 1 Склянка (маринад)
- Суміші приправ - 2 Ст. Ложки (маринад)
- Лавровий лист - 1 штука (маринад)
- Порошку чилі - 2 Ст. Ложки (приправи)
- Суміші приправ - 2 чайних ложки (приправи)
- Перець - 2 чайних ложки (приправи)
- lukovoy солі - 2 чайних ложки (приправи)
1. У каструлі змішати воду, сіль, цукор, коричневий цукор, 2 столові ложки суміші приправ і лавровий лист. Довести до кипіння, потім зняти з вогню.
2. Дати охолонути, перелити в великий контейнер. Коли маринад охолоне, викласти в нього гомілку індички. Накрити контейнер кришкою і поставити в холодильнику на 4-6 годин або більше, якщо у вас є час.
3. Розігріти духовку до 200 градусів. Змішати порошок чілі, суміш приправ, паприку і лушпиння сіль в мисці.
4. Дістати гомілку індички з маринаду і промити під холодною водою. Обсушити. Натерти всю поверхню індички спеціями, захоплюючи площа під шкірою. Викласти гомілки на деко.
5. Запікати індичку в розігрітій духовці 20 хвилин, потім знизити температуру до 150 і запікати ще 15 хвилин, поки індичка не буде готова.
6. Дістати гомілку з духовки і обернути нижню частину алюмінієвою фольгою для подачі - так їх буде простіше взяти і з'їсти.