Рулька в пиві запечена
(покроковий рецепт з фото)
Рулька в пиві запечена - зовсім дієтичне блюдо, але як це смачно! Неможливо собі відязикати. Я запікаю рульку не часто, але коли це роблю, всі залишаються ситі і задоволені. Дуже смачно!
Рулька в пиві запечена смачне блюдо. Рулька в пиві запечена готується досить довго і треба набратися терпіння, але це того варте. Рульку в пиві запечену можна подавати з різними овочами. Такими як болгарський перець, помідори, капуста. А взимку вона хороша з капустою квашеною. Приготуйте і ви оціните смак рульки в пиві запеченої гідно.
- Свиняча рулька - 1, 2 кілограма(2 штуки)
- Пиво світле - 2 L
- Приправи - За смаком
- Перець чилі - За смаком
- Часник - 3-4 зубчиків
- Цибуля - 1-2 штук
- Чорний перець горошком - За смаком
- Сіль - За смаком
- Лавровий лист - 3-4 штук
- Гірчичний - 2 чайних ложки
Свинячу рульку промити і почистити.
Замочити в холодній воді на ніч. Потім ще раз промити.
Залити рульки пивом, додати спеції і приправи (чебрець, орегано, кмин, майоран, розмарин), перець, цибуля - нарізаний півкільцями, часник - нарізаний крупно, сіль. Залишити маринуватися на добу в холодильнику. Через добу прямо в цьому маринаді поставити варити на повільному вогні 3 - 4 години до готовності.
Ось такі варені рульки у нас вийшли.
Шпигуємо їх часником, змащуємо гірчицею і поливаємо пивом. Запікаємо в духовці приблизно 1 -1, 5. Періодично поливаємо пивом.
Дістаємо готові свинячі рульки і подаємо до столу. Смачного!