Рецепт Рулька в пиві запечена фото

Рулька в пиві запечена
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Чеська кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 дн. 16 г. 0 хв.

Рулька в пиві запечена - зовсім дієтичне блюдо, але як це смачно! Неможливо собі відязикати. Я запікаю рульку не часто, але коли це роблю, всі залишаються ситі і задоволені. Дуже смачно!

Опис приготування:

Рулька в пиві запечена смачне блюдо. Рулька в пиві запечена готується досить довго і треба набратися терпіння, але це того варте. Рульку в пиві запечену можна подавати з різними овочами. Такими як болгарський перець, помідори, капуста. А взимку вона хороша з капустою квашеною. Приготуйте і ви оціните смак рульки в пиві запеченої гідно.

  • Свиняча рулька - 1, 2 кілограма(2 штуки)
  • Пиво світле - 2 L
  • Приправи - За смаком
  • Перець чилі - За смаком
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Чорний перець горошком - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Лавровий лист - 3-4 штук
  • Гірчичний - 2 чайних ложки
рулька в пиві запечена - фото крок 1
Свинячу рульку промити і почистити.
рулька в пиві запечена - фото крок 2
Замочити в холодній воді на ніч. Потім ще раз промити.
рулька в пиві запечена - фото крок 3
Залити рульки пивом, додати спеції і приправи (чебрець, орегано, кмин, майоран, розмарин), перець, цибуля - нарізаний півкільцями, часник - нарізаний крупно, сіль. Залишити маринуватися на добу в холодильнику. Через добу прямо в цьому маринаді поставити варити на повільному вогні 3 - 4 години до готовності.
рулька в пиві запечена - фото крок 4
Ось такі варені рульки у нас вийшли.
рулька в пиві запечена - фото крок 5
Шпигуємо їх часником, змащуємо гірчицею і поливаємо пивом. Запікаємо в духовці приблизно 1 -1, 5. Періодично поливаємо пивом.
рулька в пиві запечена - фото крок 6
Дістаємо готові свинячі рульки і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти