Рецепт Рулька в пиві з кислою капустою фото

Рулька в пиві з кислою капустою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Чеська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Капуста , Квашена капуста , Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Кисле
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Рулька в пиві з кислою капустою - страва, що не потребує ні в яких епітетах і описах. П'ятничний вечір, кілька пляшок хорошого пива, рулька з капустою - і більше від життя нічого не треба.

Опис приготування:

Тут на днях, наскільки знаю, в Німеччині (та і не тільки) замовчування Октоберфест. Мабуть, хвиля Октоберфесту наздогнала і наш будинок - чоловік недавно зажадав свинячу рульку в пиві з кислою капустою Що ж, замовлення було прийняте і якнайшвидшим чином виконаний. Вийшло, за словами чоловіка, чудово. Головне - запастися хорошим пивом, тому що під таке блюдо йде не менше 1-2 літрів пива (в залежності від ступеня вашої закоханості в цей напій) Удачі в приготуванні!

  • Свиняча рулька вагою 1, 5-2 кг - 2 штуки
  • Пиво темне - 1 літр
  • Цибулина - 2 штуки
  • Часник - 6 зубчиків
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Гвоздика - 5 штук
  • Перець запашний горошком - 7 штук
  • Сіль, перець мелений - - За смаком
  • Капуста квашена - 500 грам
  • Яблуко кисле - 1 штука
  • Кмин, koriandr, цукор - - За смаком
  • Рослинна олія - 40 мілілітрів
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Соус соєвий - 3 Ст. Ложки
рулька в пиві з кислою капустою - фото крок 1
Рульки гарненько промиваємо. Коли обсохнуть - солимо і перчимо до смаку.
рулька в пиві з кислою капустою - фото крок 2
Беремо велику каструлю, наливаємо в неї трохи менше літра темного пива і літр води. Доводимо цю суміш до кипіння.
рулька в пиві з кислою капустою - фото крок 3
Тепер необхідно підготувати набір спецій, які нам знадобляться при варінні рульки. Це помитий, але неочищений часник (головка), очищену цибулю, в який вставляємо кілька гвоздичек, а також лавровий лист і перець горошком.
рулька в пиві з кислою капустою - фото крок 4
Коли пиво закипить - кладемо в нього рульку і наш набір спецій. Ще раз доводимо до кипіння.
рулька в пиві з кислою капустою - фото крок 5
Рульку варимо в пиві на повільному вогні під кришкою близько 2 годин. Тим часом займемося приготуванням капусти. Для цього нам знадобиться безпосередньо квашена капуста, яблуко, цибуля і приправи.
рулька в пиві з кислою капустою - фото крок 6
Обсмажуємо в рослинному маслі до золотистого нарізаний чверть-кільцями цибулю.
рулька в пиві з кислою капустою - фото крок 7
Додаємо в сковороду капусту, перемішуємо і обсмажуємо на середньому вогні близько 10 хвилин.
рулька в пиві з кислою капустою - фото крок 8
Наступний етап - завантажуємо в сковороду невеликими кубиками нарізане яблуко, koriandr, Кмин і місто (приблизно по щіпці кожного інгредієнта). Сюди ж наливаємо 2-3 ополоника пивного бульйону, зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо близько 20 хвилин.
рулька в пиві з кислою капустою - фото крок 9
Ще нам необхідний соус, в якому будемо запікати рульки. Для його приготування змішаємо гірчицю, мідь, соєвий соус і трішечки темного пива. Гарненько перемішуємо - і наш соус готовий.
рулька в пиві з кислою капустою - фото крок 10
Беремо форму для запікання, викладаємо в неї приготовлену капусту. Зверху кладемо відварені рульки. Поливаємо все це справа половиною приготованого нами соусу. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо близько 30 хвилин.
рулька в пиві з кислою капустою - фото крок 11
Усе! Нарешті рулька готова. Подаємо наше блюдо з гірчицею і хріном. І, звичайно ж, смачним пивом. Приємного!

Схожі рецепти