Рецепт Пиріг з кислою капустою фото

Пиріг з кислою капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Риба та морепродукти, Капуста, Квашена капуста
Пісні страви
На обід, На полуденок
Випічка, Пироги, Пиріжки, Кисле, Начинки

Хочу поділитися з вами дуже цікавим рецептом, як приготувати пиріг з кислою капустою. А незвичайний він тим, що ми зробимо тісто з майонезом і сметаною. Воно буде дуже ніжним, ось побачите.

У цю випічку я також додала рибу, але ви можете спробувати зробити і без неї. Хоча кисла капуста дуже добре поєднується з іншими продуктами, особливо з тріскою. Вона нейтралізує зайву кислоту. Ця страва зовсім нескладна, так що обов'язково його спробуйте!

  • Квашена капуста - 500 грам
  • Гарячкові файл - 500 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Крем - 200 мілілітрів
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 8 Ст. Ложок
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Мелений білий перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
пиріг з кислою капустою - фото крок 1
Квашену капусту, якщо необхідно, наріжте більш дрібно. Надішліть її гаситися на сковороду з маслом до коричневого кольору. Періодично заважайте і підливайте кип'ячену воду.
пиріг з кислою капустою - фото крок 2
Помийте і обсушіть тріску. Далі поріжте її на кубики. Підсмажте її на іншій сковороді з вершковим маслом (протягом трьох хвилин). Потім поперчіть і зовсім небагато додайте солі, після чого перемішайте рибу з капустою.
пиріг з кислою капустою - фото крок 3
Тепер приготуйте тісто. Яйця в мисці розмішайте з майонезом і сметаною. Потім всипте борошно з розпушувачем. Заважайте до єдиної консистенції.
пиріг з кислою капустою - фото крок 4
Розігрійте духовку до 180 градусів. Форму для випічки змастіть рослинною олією, влийте в неї половину тесту. Викладіть начинку, а зверху залийте другою частиною тіла.
пиріг з кислою капустою - фото крок 5
Запікайте пиріг 30 хвилин, подавайте його до столу в теплому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти