Пиріг з кислою капустою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами дуже цікавим рецептом, як приготувати пиріг з кислою капустою. А незвичайний він тим, що ми зробимо тісто з майонезом і сметаною. Воно буде дуже ніжним, ось побачите.
У цю випічку я також додала рибу, але ви можете спробувати зробити і без неї. Хоча кисла капуста дуже добре поєднується з іншими продуктами, особливо з тріскою. Вона нейтралізує зайву кислоту. Ця страва зовсім нескладна, так що обов'язково його спробуйте!
- Квашена капуста - 500 грам
- Гарячкові файл - 500 грам
- Яйце - 3 штуки
- Крем - 200 мілілітрів
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 8 Ст. Ложок
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 20 грам
- Мелений білий перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Квашену капусту, якщо необхідно, наріжте більш дрібно. Надішліть її гаситися на сковороду з маслом до коричневого кольору. Періодично заважайте і підливайте кип'ячену воду.
Помийте і обсушіть тріску. Далі поріжте її на кубики. Підсмажте її на іншій сковороді з вершковим маслом (протягом трьох хвилин). Потім поперчіть і зовсім небагато додайте солі, після чого перемішайте рибу з капустою.
Тепер приготуйте тісто. Яйця в мисці розмішайте з майонезом і сметаною. Потім всипте борошно з розпушувачем. Заважайте до єдиної консистенції.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Форму для випічки змастіть рослинною олією, влийте в неї половину тесту. Викладіть начинку, а зверху залийте другою частиною тіла.
Запікайте пиріг 30 хвилин, подавайте його до столу в теплому вигляді. Смачного!