Пиріжки з капустою кислою
(покроковий рецепт з фото)
Пиріжки з капустою кислою за цим рецептом виходять надзвичайно смачними і пишними. Я часто смажу їх взимку, коли квашу капусту про запас. Ці пиріжки з'їдаються миттєво, тому що смачно!
Тут детальний рецепт з фотографіями як приготувати пиріжки з капустою кислою. Тісто по цьому рецепту виходить досить рідким і буде потрібно деяка вправність у ліпленні пиріжків. Але зате пиріжки з капустою кислою виходять пишними, м'якими і дуже смачними. Начинку ви можете вдосконалити на ваш смак, обсмажити кислу капусту з цибулею або додавши до неї, наприклад, порізані сосиски чи ковбасу. Пиріжки з капустою кислою можна їсти просто так або можна подати до бульйону. Спробуйте!
- Борошно - 700-800 грам
- Молоко - 400-450 мілілітрів
- Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Кисла капуста - 300-400 грам
- Масло рослинне - 0, 5 склянки (для смаження)
Готуємо тісто. У борошно (1-1, 5 склянки залишаємо для ліплення пиріжків) додаємо молоко, дріжджі, сіль і цукор. Замішуємо тісто. Воно повинно бути як густа сметана. Ставимо тісто в тепле місце, щоб піднялося. Коли збільшується вдвічі, перемішуємо його і ставимо в холодильник на 1 час.
Тим часом кислу капусту віджимають від зайвої соку і трохи обсмажуємо (можна додати трохи цукру за смаком).
На стіл викладаємо решту борошна і на неї ложкою кладемо тісто.
Формуємо з тіста коржики, вмішуючи трохи борошна і кладемо в середину начинку.
Тепер формуємо пиріжок, вкачувавши в борошні.
Відразу ж викладаємо пиріжок на сковороду з розігрітим рослинним маслом і обсмажуємо з двох сторін.
Пиріжки з кислою капустою готові. Смачного!