Пиріжки з кислою капустою
(покроковий рецепт з фото)
Пиріжки з кислою капустою приготувати досить просто. На це не піде багато часу, а ви зможете насолоджуватися смачною випічкою дуже довго, адже навіть на наступний день пиріжки залишаються ніжними.
У кожній родині люблять пиріжки. Одним з найпопулярніших видів начинки є кисла капуста. Про те, як приготувати пиріжки з кислою капустою, ви можете прочитати в цьому рецепті.
- Кефір - 500 мілілітрів
- Курине яйце - 2 штуки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Харчова сіль - 1/2 чайних ложки
- Сода харчова - 1 Чайна ложка
- Борошно пшеничне вищого ґатунку - 2 склянки
- Квашена капуста - 2 склянки
- Рослинна олія - 500 мілілітрів
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Дріжджі швидкодіючі - 1/2 чайних ложки
Приготуйте начинку для пиріжків. Для цього обсмажте натерту на тертці моркву до м'якості. Потім пассеруйте дрібно нарізану цибулю до золотистого відтінку. Додайте до овочів кислу капусту, тушкуйте ще п'ять хвилин.
Тепер займіться тестом. Воно вкрай легко в приготуванні. Змішайте всі інгредієнти, крім рослинного масла, і замісіть м'яке тісто. Поставте його підходити на півгодини.
Після того, як тісто підійде, розкачайте його, щедро присипавши борошном. Виріжете склянкою кружальця або ж розкачайте тісто ковбаскою, відрізайте однакові квадрати і формуйте коржі вручну.
Налийте на сковорідку рослинне масло. Розжарити її, обсмажуйте пиріжки у фритюрі з обох сторін по кілька хвилин.