Рулька в пиві по-чеськи
(покроковий рецепт з фото)
За даним рецептом рулька виходить дуже смачною, м'якою і ароматною. Подати її можна на святковий стіл, гості точно оцінять блюдо гідно.
За даним рецептом рулька готується в мультиварці-скороварці. Вже через 1 час 30 хвилин, блюдо буде повністю готове і його сміливо можна буде подати до святкового столу. М'ясо вийде м'яким і дуже ніжним на смак.
- Рулька - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Лист лавровий - 2 штуки
- Пиво - 250 мілілітрів
- Вода - 250 мілілітрів
- Сіль - 10 грам
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Підготуйте інгредієнти.
Викладіть в чашу мультиварки рульку, цибуля, морква, 1 зубчик часнику, лавровий лист.
Влейте пиво.
Влийте воду.
Додайте сіль.
Встановіть чашу в мультиварку-скороварку, закрийте її кришкою. Виберіть програму "гасіння" - 1 час.
Через зазначений час перекладіть рульку на деко.
З'єднайте в мисці мед, масло рослинне, 1 подрібнену часточку часнику.
Змастіть соусом рульку і відправте її в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин.
Готову рульку перекладіть на красиве блюдо і подайте її до столу.
Ось таке м'яке м'ясо вийшло!