Рулька в пиві в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо смачну і соковиту рульку в пиві в мультиварці. М'ясо виходить ніжним і ароматним. Як гарнір до цього блюда добре йде кисла капуста.
Розповім вам простий рецепт приготування рульки в пиві в мультиварці. Рульку вибирайте виходячи з розмірів чаші мультиварки. Для маринаду найкраще підійде темне пиво. Завдяки пошаговому рецептом приготування у вас все вийде в кращому вигляді. Хай щастить!
- Рулька свиняча - 1 штука
- Пиво темне - 0, 5 L
- Часник - 2-3 зубчиків
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Мед - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Промийте рульку під водою, обсушити. Потім гарненько натріть сіллю і перцем. Помістіть в каструлю.
Залийте рульку пивом. Маринуємо в прохолодному місці не менше 10 годин.
На наступний день помістіть рульку в чашу мультиварки. Гасіть протягом 3-х годин на спеціальний режим.
Рулька повинна розвариться, а кістка відокремиться від м'яса. Готовність перевіряйте зубочисткою.
У готової рулька зробіть надрізи гострим ножем. Нашпигуйте дрібно нарізаним часником.
Полийте рульку соусом з меду і гірчиці. Помістіть назад в мультиварку і гарненько обсмажити з усіх боків в режимі "випічка" .
Готово! Подавати до столу зі свіжими овочами! Смачного!