Рулетики з курки з апельсином
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати цікаве блюдо - рулетики з курки з апельсином.
Рулетики з курки з апельсином - відмінне легке блюдо. Його можна подати на гаряче і як закуску в холодному вигляді. Рулетики дуже легко приготувати, інгредієнти прості і доступні, а оригінальний і вишуканий смак вас зачарує. Отже. Як приготувати таке блюдо? Дуже легко. Поєднання ніжного філе і апельсина, тушковане в вершках, - це шедевр. Пряні трави додадуть відмінний аромат і приємний післясмак. У мене чебрець і розмарин, але сміливо можна взяти петрушку і кріп, вони прекрасно подружаться з куркою. Спробуйте, вам обов'язково сподобається.
- Куряче філе - 700 грам
- Апельсин - 2 штуки
- Вершки жирністю 30% - 2 склянки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 3 штуки
- Розмарин - 1 щіпка
- Чебрець - 1 щіпка
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Майонез - 5 Ст. Ложок
Апельсини почистіть, розділіть на дольки.
Вирізка Допомога, обсушити і порізати на кілька однакових смуг.
Накрийте плівкою, відбийте молоточком.
Підготовлену смужку м'яса змастіть майонезом, сіль і poperčite.
Покладіть зверху часточку апельсина, скачайте рулетик.
Проробіть таку ж операцію з усім м'ясом. Кожен рулетик закріпіть зубочисткою.
Обсмажте рулетики на рослинній олії до золотистого кольору з кожного боку.
Складіть обсмажені рулетики в глибокий сотейник.
Додайте вершки, спеції і лавровий лист. Протушкувати рулети на повільному вогні 25-30 хвилин.