Рулетики з грудки курки
(покроковий рецепт з фото)
Курячі рулетики дуже популярні у багатьох господинь. Існує чимало рецептів їх приготування, з найрізноманітнішими начинками. У цьому рецепті в середину кладуть сир, подають рулети гарячими.
Приготовлені таким чином курячі рулетики виходять дуже соковитими. Якщо ви будете подавати їх гарячими, то сир в середині залишиться розплавленим. Тоді страва буде ще смачніше. Але остиглі рулетики не менше смачні. Щоб дізнатися, як приготувати рулетики з грудинки курки, прочитайте цей рецепт.
- Куряча грудка - 1 штука
- Сир твердий - 70 грам
- Гірчичний - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок (для обсмажування)
Курячі грудки ретельно вимийте і висушіть паперовими рушниками. Потім розділіть її на два однакових за розміром шматочка.
Кожен шматочок акуратно відбийте молоточком для м'яса. З одного боку змастіть грудку гірчицею, посипте перцем і сіллю. Натріть на тертці твердий сир і рівномірно викладіть його на філе.
Поверніть кожен шматочок курки в рулет так, щоб сир опинився всередині. Промийте кулінарні нитки під водою і ретельно оберніть ними отримані рулетики.
У сковороді розігрійте олію. Викладіть в нього рулетики, підсмажте їх з усіх боків, періодично перевертаючи, протягом п'ятнадцяти хвилин. Потім накрийте кришкою сковороду і готуйте рулетики на повільному вогні ще п'ять хвилин.
Готові рулетики викладіть на тарілку, застелену паперовими рушниками. Таким чином ви позбавитеся від зайвого жиру. Видаліть кулінарні нитки і подавайте рулети до столу, нарізавши їх на шматочки.