Філе грудки курки в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім любителям смачних і корисних страв! Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати філе грудки курки в духовці. Грудка вийде неймовірно ніжною і соковитою, до того ж і ароматною. Приступимо!
Ця страва відмінно підійде до обіду і вечері. Як гарнір можна приготувати салат з овочів або картопляне пюре. Грудка виходить дуже соковитою і ароматною за рахунок великої кількості спецій, які використовуються в процесі приготування. Рекомендую випробувати рецепт будинку і обіцяю, ви точно полюбите це блюдо!
- Куряче філе - 4 штуки
- Вершкове або оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 0, 5 чайних ложки
- Часниковий порошек - 0, 5 чайних ложки
- Паприка - 0, 5 чайних ложки
1
Куряче філе промийте під проточною водою.
2
Приготуйте сольовий розчин з солі і води, опустіть в нього курку і залиште на 15 хвилин. Води візьміть стільки, щоб вона повністю покривала філе.
3
Потім викладіть курку в форму для запікання, змастіть оливковою або вершковим маслом.
4
У мисочці змішайте спеції і натріть куряче філе.
5
Випікайте курку при 220 градусах 15 хвилин, потім вийміть форму з духовки, накрийте фольгою і дайте постояти протягом 10 хвилин.
6
Смачного! Подавайте курочку з улюбленим гарніром.