Філе грудки в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Курка сьогодні частий гість на нашому столі. Її готують як головне блюдо і використовують для інших (наприклад, для салатів). Спробуйте відмінний дієтичний рецепт, як приготувати філе грудки в духовці.
Для приготування використовуйте будь-які спеції. Використовуйте грудки однієї товщини, а якщо вони різні, притисніть їх трохи молоточком або руками (під харчовою плівкою). Подавайте м'ясо з вареними овочами або овочами на пару, а якщо хочете більш ситний варіант, приготуйте пюре або пасту.
- Філе грудки - 4 штуки
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль, спеції - За смаком (чорний мелений перець, часниковий порошок, суміш сушених трав)
1. Вимийте м'ясо. Якщо грудки різні в товщину, викладіть їх на обробну дошку, накрийте плівкою і притисніть молотком для м'яса або руками.
2. Форму для запікання змастіть оливковою олією, завдяки йому грудка вийде соковитою всередині.
3. Викладіть м'ясо в форму, посипте сіллю і будь-якими спеціями за смаком.
4. Накрийте форму фольгою. Запікайте курочку в розігрітому до 180 градусів духовці 20 хвилин, потім зніміть фольгу і запікайте ще 10 хвилин.
5. Подавайте грудки з броколі на пару або будь-яким іншим гарніром.