Філе грудки
(покроковий рецепт з фото)
Ідеально приготована куряча грудка може бути смачним блюдом або важливим інгредієнтом в інших стравах, наприклад, в салати або закуски. Підкажу простий спосіб, як приготувати філе грудки.
Саме в приготуванні простих страв перевіряється майстерність справжнього кухаря. Один з яскравих підтверджень - куряча грудка. Її дуже легко пересушити, тому спершу м'ясо обсмажують на сковороді, щоб утворилася рум'яна кірочка і запечатати всі соки всередині, а потім її доводять в духовці.
- Філе курячої грудки - 4 штуки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
1. Вимийте грудку і витріть її серветками, потім приправити сіллю і poperčite.
2. Переверніть грудку на іншу сторону і додайте сіль з перцем.
3. У сковороду викладіть приблизно 2 столові ложки вершкового масла і розтопіть його, потім викладіть курку.
4. Через 3 хвилини переверніть курку на іншу сторону і обсмажуйте ще 2-3 хвилини.
5. Надішліть сковороду з курячими грудками в розігрітий до 170 градусів духовку на 7-15 хвилин, в залежності від розміру курячих грудок.
6. Дістаньте курку з духовки і перевірте внутрішню температуру, вона повинна бути близько 73-75 градусів.
7. Залиште м'ясо в сковороді ще на 5 хвилин, потім перекладіть в тарілку і подавайте до столу.