Рулети з лаваша з квашеною капустою і м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування рулету з лаваша, з м'ясом і квашеною капустою. Для цієї страви замішувати тісто зовсім не обов'язково, тут використовується лаваш.
Тонка хлібна коржик - лаваш - сьогодні продається в будь-якому місті. Така коржик відмінно підходить для приготування величезної кількості страв. Наше блюдо виходить просто чудовим.
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Лаваш - 5 штук
- Перець і сіль - - За смаком
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Молоко - 100 мілілітрів
- Курине яйце - 2 штуки
- Гарбуз - 150 грам
- Свинячо-яловичий фарш - 300 грам
- Капуста квашена - 300 грам
1. Лук очищаємо і дрібно нарізаємо.
2. Тепер займемося приготуванням фаршу. Фарш можна зробити заздалегідь, а можна купити готовий. Можна м'ясо просто нарізати маленькими шматочками (тільки якщо воно свіже).
3. Промиємо гарбуз, очищаємо її від насіння, жорстку шкірку ми зрізаємо. На середній терці трьом м'якоть гарбуза. До прозорості на сковороді з рослинним маслом пасеруємо цибулю. Додаємо сюди гарбуз і м'ясо, хвилин десять тушкуємо під закритою кришкою. Після додаємо отжатую квашену капусту. Хвилин 5 тушкуємо ще.
4. На дві частини розрізаємо лаваш, три ложки начинки кладемо на край лаваша.
5. Краї відрізаного лаваша підгинаємо і загортаємо в рулет. Збиваємо яйця з молоком і сіллю. Змащуємо форму, викладаємо туди рулети. Обмащуємо їх сумішшю з молока і яєць. Рулет заливаємо залишком суміші.
6. Розігріваємо духову шафу, хвилин на п'ятнадцять ставимо в нього форму з нашими рулетами. Потім викладаємо готові рулети на блюдо.