Рулети з лаваша з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Ми готували багато рулетів з різними начинками, але ці рулети з лаваша з картоплею просто чудові! Ними можна не тільки прикрасити навіть святковий стіл, але і побалувати смаки своїх гостей.
Подивіться, як приготувати рулети з лаваша з картоплею саме за цим рецептом. У смаженому вигляді вони виходять дуже смачними, з хрусткою скоринкою. Будь-який святковий стіл можна урізноманітнити такими рулетиками. Начинкою для них можуть бути і інші продукти (курка, сир, м'ясо, фарш і т.Д.).
- Лаваш - 1 штука
- Картопля - 1 кілограм
- Ковбаса - 200 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Молоко - 240 грам
- Яйця - 2 штук
- Вершкове масло - 30 грам
- Зелень петрушки - 20 грам
- Рослинна олія - 30 грам
1. Цікавий рецепт приготування рулету з лаваша з картопляно-ковбасної начинкою. Дуже раджу приготувати таку закуску на святковий стіл. Підготуйте всі продукти.
2. Для початку нам потрібно відварити картоплю до готовності. Після закипання посоліть його і додайте лавровий лист.
3. Коли картопля буде готовий, злийте воду, додайте молоко і вершкове масло. Після цього збийте його до стану густого пюре.
4. Додаємо нарізану зелень і ковбасу, після чого все ретельно перемішуємо.
5. Розправляємо лаваш і промазуємо готової начинкою по всій поверхні. Розподілити її потрібно рівномірно, щоб після нарізування не було опуклостей.
6. Щільно загортаємо лаваш і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.
7. Після закінчення зазначеного часу дістаємо лаваш і нарізаємо його на частини. За цей час він прекрасно просочиться і буде добре різатися.
8. Тепер збиваємо два яйця і опускаємо в них наші рулетики.
9. Обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії до утворення рум'яної скоринки.
10. Готові рулети з лаваша з картоплею подавати краще в гарячому вигляді, поки вони залишаються хрусткими.