Рулет з заварного тіста з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати рулет з заварного тіста з начинкою - це копітка робота. Начинка може бути абсолютно різною (на ваш смак). В даному випадку це оливки, крабові палички, яйця і зелень.
Начинкою для такого рулету можуть служити різні продукти: курка, гриби, креветки, яйце з зеленню, сир і т.Д. В даному варіанті начинка у мене така: крабові палички з оливками, яйцями і зеленню. Тісто готується традиційним способом і запікається при температурі 200 градусів близько 25 хвилин.
- Маргарин - 100 грам
- Молоко - 500 мілілітрів
- Борошно - 150 грам
- Яйця - 5 штук
- Маслини - 100 грам
- Креветки - 200 грам
- Зелень - 1 За смаком
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Майонез - 1 За смаком
- Гриби мариновані - 40 грам
1. Для початку нам потрібно зробити заварне тісто: розтоплюємо маргарин і додаємо молоко. Доводимо до кипіння, отставляем, насипаємо борошно і відставляємо для повного охолодження. Потім додаємо яйця і починаємо збивати тісто міксером. Застеляємо пергаментним папером, виливаємо отримане тісто.
2. Нарізаємо оливки і розподіляємо рівномірно по всій поверхні. Тепер відправляємо в духовку на 25-30 хвилин. Після готовності тесту дістаємо деко і даємо майбутньому рулету трохи охолонути. Після цього перевертаємо його оливками вниз.
3. Робимо начинку: нарізаємо фаршировані маслини, креветки, яйця, гриби і зелень. Додаємо майонез, все добре перемішуємо, і викладаємо на тісто. Після цього закручуємо його в рулет і відправляємо в холодильник.
4. Після застигання і просочування дістаємо рулет і нарізаємо його на шматочки приблизно по сантиметру в товщину.