Рулет з тонкого лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам, як приготувати рулет з тонкого лаваша легко і просто, а головне смачно. Така закуска універсальна і підходить як для домашнього перекусу, так і для святкового столу.
Лаваш виходить легким і дуже смачним, для його приготування не потрібно ніяких кулінарних навичок. Він відмінно підійде до будь-якої трапези. Смачного!
- Буряк варена - 300 грам
- Маслини б / к - 75 грам
- Часник - 2 зубчики
- Лаваш тонкий - 2 штуки
- Горіхи кедрові - 50 грам
- Оцет бальзамічний - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Масло оливкове - За смаком
Горіхи злегка обсмажте на сухій сковороді.
Помістіть в чашу блендера розрізану на шматки буряк, часник, маслини і горіхи. Подрібніть.
В отриману пасту додайте оцет і масло. Все перемішайте. Приправте сіллю і перцем.
Пасту намажте по всій поверхні лаваша і скрутіть рулет.