Рецепт Рулет з тонкого лаваша фото

Рулет з тонкого лаваша
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі , Горіхи , Часник , Маслини
Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл , На сніданок , Фуршет
Без випічки
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.

Сьогодні я розповім вам, як приготувати рулет з тонкого лаваша легко і просто, а головне смачно. Така закуска універсальна і підходить як для домашнього перекусу, так і для святкового столу.

Опис приготування:

Лаваш виходить легким і дуже смачним, для його приготування не потрібно ніяких кулінарних навичок. Він відмінно підійде до будь-якої трапези. Смачного!

  • Буряк варена - 300 грам
  • Маслини б / к - 75 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Лаваш тонкий - 2 штуки
  • Горіхи кедрові - 50 грам
  • Оцет бальзамічний - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Масло оливкове - За смаком
рулет з тонкого лаваша - фото крок 1
Горіхи злегка обсмажте на сухій сковороді.
рулет з тонкого лаваша - фото крок 2
Помістіть в чашу блендера розрізану на шматки буряк, часник, маслини і горіхи. Подрібніть.
рулет з тонкого лаваша - фото крок 3
В отриману пасту додайте оцет і масло. Все перемішайте. Приправте сіллю і перцем.
рулет з тонкого лаваша - фото крок 4
Пасту намажте по всій поверхні лаваша і скрутіть рулет.

Схожі рецепти