Рецепт Рулет з тонкого лаваша фото

Рулет з тонкого лаваша
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк, Овочі, Горіхи, Часник, Маслини
Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл, На сніданок, Фуршет
Без випічки

Сьогодні я розповім вам, як приготувати рулет з тонкого лаваша легко і просто, а головне смачно. Така закуска універсальна і підходить як для домашнього перекусу, так і для святкового столу.

Лаваш виходить легким і дуже смачним, для його приготування не потрібно ніяких кулінарних навичок. Він відмінно підійде до будь-якої трапези. Смачного!

  • Буряк варена - 300 грам
  • Маслини б / к - 75 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Лаваш тонкий - 2 штуки
  • Горіхи кедрові - 50 грам
  • Оцет бальзамічний - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Масло оливкове - За смаком
рулет з тонкого лаваша - фото крок 1
Горіхи злегка обсмажте на сухій сковороді.
рулет з тонкого лаваша - фото крок 2
Помістіть в чашу блендера розрізану на шматки буряк, часник, маслини і горіхи. Подрібніть.
рулет з тонкого лаваша - фото крок 3
В отриману пасту додайте оцет і масло. Все перемішайте. Приправте сіллю і перцем.
рулет з тонкого лаваша - фото крок 4
Пасту намажте по всій поверхні лаваша і скрутіть рулет.

Схожі рецепти