Рецепт Пиріжки з тонкого лаваша фото

Пиріжки з тонкого лаваша
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Лаваш
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Ділюся простим рецептом пиріжків з тонкого лаваша! Ці імпровізовані пиріжки - кращий варіант обіду або вечері"на швидку руку" . Ситно, смачно і дуже апетитно! Для тих, хто поспішає господинь - цей рецепт!

Опис приготування:

Ці пиріжки з тонкого лаваша в домашніх умовах я зазвичай готую в тих випадках, коли на підготовку повноцінного обіду не вистачає сил. Так, роблю ці пиріжки, вони настільки ситні, що такий гірки вистачить якраз для обіду і для вечері. Відмінний спосіб заощадити час і сили на підготовку!

  • Фарш - 300 грам
  • Цибуля - 150 грам
  • Вода - 50 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Лаваш тонкий - 3 штуки
  • Спеції - За смаком
пиріжки з тонкого лаваша - фото крок 1
1. Лаваш розрізаємо на середніх розмірів квадрати. Кожен, по бажанню, можна змастити соусом. Фарш змішаємо з подрібненим луком і спеціями до однорідності. Потім вливаємо воду і ще раз перемішати. Тепер фарш викладаємо на квадратики, як на фото, по діагоналі. Яйце збиваємо і змащуємо їм краю лаваша. І защипуємо краю!
пиріжки з тонкого лаваша - фото крок 2
2. Обсмажити пиріжки в рослинному маслі з усіх боків, поки не зарум'яняться. Потім викладаємо на серветку, щоб вбралося зайве масло.
пиріжки з тонкого лаваша - фото крок 3
3. Пиріжки готові, телефонуйте все до столу!

Схожі рецепти