Пиріжки з тонкого лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом пиріжків з тонкого лаваша! Ці імпровізовані пиріжки - кращий варіант обіду або вечері "на швидку руку" . Ситно, смачно і дуже апетитно! Для тих, хто поспішає господинь - цей рецепт!
Ці пиріжки з тонкого лаваша в домашніх умовах я зазвичай готую в тих випадках, коли на підготовку повноцінного обіду не вистачає сил. Так, роблю ці пиріжки, вони настільки ситні, що такий гірки вистачить якраз для обіду і для вечері. Відмінний спосіб заощадити час і сили на підготовку!
- Фарш - 300 грам
- Цибуля - 150 грам
- Вода - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Лаваш тонкий - 3 штуки
- Спеції - За смаком
1. Лаваш розрізаємо на середніх розмірів квадрати. Кожен, по бажанню, можна змастити соусом. Фарш змішаємо з подрібненим луком і спеціями до однорідності. Потім вливаємо воду і ще раз перемішати. Тепер фарш викладаємо на квадратики, як на фото, по діагоналі. Яйце збиваємо і змащуємо їм краю лаваша. І защипуємо краю!
2. Обсмажити пиріжки в рослинному маслі з усіх боків, поки не зарум'яняться. Потім викладаємо на серветку, щоб вбралося зайве масло.
3. Пиріжки готові, телефонуйте все до столу!