Швидкі пиріжки з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Пиріжки з лаваша зможе зробити навіть дитина. Для них не потрібно замішувати тісто, залишається тільки звернути і обсмажити до хрусткої скоринки. Розповім і вам, як приготувати швидкі пиріжки з лаваша.
Для начинки можна використовувати той же, що кладуть у звичайні пиріжки: картоплю, рис з яйцями і зеленою цибулею, м'ясний фарш, ковбасу, сир. Тонкий вірменський лаваш потрібно розрізати на кілька частин, потім загорнути в кожну начинку і обсмажити на сковороді. Пиріжки можна подавати відразу або є вже остиглими.
- Лаваш - 2 штуки
- Сир твердий - 150 грам
- Мисливські ковбаски - 3 штуки
- Сосиски - 2 штуки
- Відварене куряче м'ясо - 150 грам
- Яйця - 3 штуки
- Соняшникова олія - За смаком
1. Підготуйте начинку: наріжте шматочками сосиски, мисливські ковбаски, натріть на крупній тертці сир.
2. Тонкий вірменський лаваш розріжте на кілька частин, викладіть в центр начинку.
3. Акуратно загорніть краю, потім скрутіть лаваш, сформувавши конвертик, щоб начинка не випала під час обсмажування.
4. У миску розбийте яйця і розмішайте їх виделкою.
5. Занурте пиріжок в лаваш з двох сторін.
6. Сковороду розігрійте з рослинним маслом, викладіть пиріжки і обсмажуйте з кожного боку до рум'яної скоринки.
7. Перекладіть пиріжки в тарілку і відразу подавайте, смачного!