Швидкі пиріжки на швидку руку в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Хочеться взяти на роботу до чаю не "дерев'яну" булочку з магазину, а смачну домашню випічку? подивіться, як приготувати швидкі пиріжки на швидку руку в духовці. Це швидко, апетитно і легко!
Тісто на картопляному пюре не відрізняється пишнотою і легкістю, але надає пиріжків абсолютно неймовірний смак! м'яке, ситне картопляне тісто з сиром в поєднанні з ароматною начинкою ... Що ще потрібно для швидкого і смачного перекусу? Крім того, ви можете злегка експериментувати з начинкою: додати більше або менше спецій, морква, самої капусти. Змащувати такі пиріжки найкраще жовтком, злегка збовтати з рослинним маслом.
- Борошно - 300 грам
- Сир - 150 грам
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Капуста - 0, 5 штуки
- Жовток - 1 штука
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
1. Картоплю відварити в мундирі до готовності, очистіть і приготуйте пюре. Сир з яйцем подрібніть блендером або протріть через сито. Додайте соду, перемішайте.
2. Додайте сіль, картопляне пюре і перемішайте лопаткою до однорідності. Додайте просіяне борошно і замісити м'яке тісто на змащену олією дошці.
3. Загорніть тісто в плівку і відправте в холодильник на 30 хвилин. Протушкувати капусту з морквою і спеціями до готовності (на ваш смак). Остудіть начинку. Тісто розділи 16-18 частин і присипте борошном.
4. Руками розпластайте шматочок тесту в коло діаметром 8-10 см. У центр кола викладіть начинку і защипніть краю пиріжка. Викладіть пиріжки швом вниз на покритий пергаментом деко.
5. Змастіть пиріжки жовтком, збовтаним з рослинним маслом. Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці 30 хвилин. Смачного!