Смажені пиріжки на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Смачні домашні пиріжки робляться дуже швидко. Рецепт для сильно зайнятих або для тих, хто любить поїсти, але лінується готувати
Тісто для таких пиріжків готувати легко і швидко, ліпити з нього пиріжки - одне задоволення. А вже готовий виріб куштувати - одне суцільне задоволення Розповідаю, як приготувати смажені пиріжки на швидку руку:
1. Розтираємо борошно з маргарином.
2. Додаємо сіль, яйця, кефір і замішуємо тісто.
3. Ділимо тісто на однакові шматочки і формуємо з них коржики.
4. На середину кожного коржика викладаємо начинку і гарненько защипуємо краю пиріжків. Начинка може бути будь-який. У вас залишилося трохи вареної картоплі - відмінно. Є яблука або варення - теж добре. За один раз можна зробити пиріжки з різними начинками. Тільки не переплутайте де які - для цього краще їх робити різної форми.
5. Качалкою акуратно і легенько розгортаємо пиріжки, щоб вони стали більш тонкий.
6. На розігрітій сковороді з рослинним маслом смажимо пиріжки з обох боків до золотистого кольору.
От і все, пора сідати за стіл!
- Кефір - 2 склянки
- Яйця - 1-2 штук
- Маргарин - 100 грам
- Сіль - 2 щіпки
- Борошно - 3-3, 5 склянки
- Рослинна олія - 200 мілілітрів
1. Розтираємо борошно з маргарином.
2. Додаємо сіль, яйця, кефір і замішуємо тісто.
3. Ділимо тісто на однакові шматочки і формуємо з них коржики.
4. На середину кожного коржика викладаємо начинку і гарненько защипуємо краю пиріжків. Начинка може бути будь-який. У вас залишилося трохи вареної картоплі - відмінно. Є яблука або варення - теж добре. За один раз можна зробити пиріжки з різними начинками. Тільки не переплутайте де які - для цього краще їх робити різної форми.
5. Качалкою акуратно і легенько розгортаємо пиріжки, щоб вони стали більш тонкий.
6. На розігрітій сковороді з рослинним маслом смажимо пиріжки з обох боків до золотистого кольору.
От і все, пора сідати за стіл!