Рецепт Смажені пиріжки на швидку руку фото

Смажені пиріжки на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Пісні страви, Веганські страви
На швидку руку
Випічка, Пиріжки

Смачні домашні пиріжки робляться дуже швидко. Рецепт для сильно зайнятих або для тих, хто любить поїсти, але лінується готувати

Тісто для таких пиріжків готувати легко і швидко, ліпити з нього пиріжки - одне задоволення. А вже готовий виріб куштувати - одне суцільне задоволення Розповідаю, як приготувати смажені пиріжки на швидку руку:

1. Розтираємо борошно з маргарином.

2. Додаємо сіль, яйця, кефір і замішуємо тісто.

3. Ділимо тісто на однакові шматочки і формуємо з них коржики.

4. На середину кожного коржика викладаємо начинку і гарненько защипуємо краю пиріжків. Начинка може бути будь-який. У вас залишилося трохи вареної картоплі - відмінно. Є яблука або варення - теж добре. За один раз можна зробити пиріжки з різними начинками. Тільки не переплутайте де які - для цього краще їх робити різної форми.

5. Качалкою акуратно і легенько розгортаємо пиріжки, щоб вони стали більш тонкий.

6. На розігрітій сковороді з рослинним маслом смажимо пиріжки з обох боків до золотистого кольору.

От і все, пора сідати за стіл!

  • Кефір - 2 склянки
  • Яйця - 1-2 штук
  • Маргарин - 100 грам
  • Сіль - 2 щіпки
  • Борошно - 3-3, 5 склянки
  • Рослинна олія - 200 мілілітрів
Тісто для таких пиріжків готувати легко і швидко, ліпити з нього пиріжки - одне задоволення. А вже готовий виріб куштувати - одне суцільне задоволення Розповідаю, як приготувати смажені пиріжки на швидку руку:

1. Розтираємо борошно з маргарином.

2. Додаємо сіль, яйця, кефір і замішуємо тісто.

3. Ділимо тісто на однакові шматочки і формуємо з них коржики.

4. На середину кожного коржика викладаємо начинку і гарненько защипуємо краю пиріжків. Начинка може бути будь-який. У вас залишилося трохи вареної картоплі - відмінно. Є яблука або варення - теж добре. За один раз можна зробити пиріжки з різними начинками. Тільки не переплутайте де які - для цього краще їх робити різної форми.

5. Качалкою акуратно і легенько розгортаємо пиріжки, щоб вони стали більш тонкий.

6. На розігрітій сковороді з рослинним маслом смажимо пиріжки з обох боків до золотистого кольору.

От і все, пора сідати за стіл!

Схожі рецепти