Рецепт Смажені пиріжки на швидку руку фото

Смажені пиріжки на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Пісні страви , Веганські страви
На швидку руку
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 40 хв.

Смачні домашні пиріжки робляться дуже швидко. Рецепт для сильно зайнятих або для тих, хто любить поїсти, але лінується готувати

Опис приготування:

Тісто для таких пиріжків готувати легко і швидко, ліпити з нього пиріжки - одне задоволення. А вже готовий виріб куштувати - одне суцільне задоволення Розповідаю, як приготувати смажені пиріжки на швидку руку:

1. Розтираємо борошно з маргарином.

2. Додаємо сіль, яйця, кефір і замішуємо тісто.

3. Ділимо тісто на однакові шматочки і формуємо з них коржики.

4. На середину кожного коржика викладаємо начинку і гарненько защипуємо краю пиріжків. Начинка може бути будь-який. У вас залишилося трохи вареної картоплі - відмінно. Є яблука або варення - теж добре. За один раз можна зробити пиріжки з різними начинками. Тільки не переплутайте де які - для цього краще їх робити різної форми.

5. Качалкою акуратно і легенько розгортаємо пиріжки, щоб вони стали більш тонкий.

6. На розігрітій сковороді з рослинним маслом смажимо пиріжки з обох боків до золотистого кольору.

От і все, пора сідати за стіл!

  • Кефір - 2 склянки
  • Яйця - 1-2 штук
  • Маргарин - 100 грам
  • Сіль - 2 щіпки
  • Борошно - 3-3, 5 склянки
  • Рослинна олія - 200 мілілітрів
Тісто для таких пиріжків готувати легко і швидко, ліпити з нього пиріжки - одне задоволення. А вже готовий виріб куштувати - одне суцільне задоволення Розповідаю, як приготувати смажені пиріжки на швидку руку:

1. Розтираємо борошно з маргарином.

2. Додаємо сіль, яйця, кефір і замішуємо тісто.

3. Ділимо тісто на однакові шматочки і формуємо з них коржики.

4. На середину кожного коржика викладаємо начинку і гарненько защипуємо краю пиріжків. Начинка може бути будь-який. У вас залишилося трохи вареної картоплі - відмінно. Є яблука або варення - теж добре. За один раз можна зробити пиріжки з різними начинками. Тільки не переплутайте де які - для цього краще їх робити різної форми.

5. Качалкою акуратно і легенько розгортаємо пиріжки, щоб вони стали більш тонкий.

6. На розігрітій сковороді з рослинним маслом смажимо пиріжки з обох боків до золотистого кольору.

От і все, пора сідати за стіл!

Схожі рецепти