Пиріжки з лаваша на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
За даним рецептом пиріжки можна приготувати дуже швидко. Тісто замішувати не потрібно. Начинку для пиріжків можна використовувати будь-яку.
Для приготування пиріжків використовується лаваш. Тому готові пиріжки виходять хрусткими і дуже смачними. Подавати їх можна зі сметаною і чашкою чаю.
- Лаваш - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Сир - 50 грам (твердий)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Куряче яйце вбийте в миску. Збийте виделкою.
Лаваш наріжте на прямокутники.
Викладіть натертий сир.
Складіть прямокутник навпіл.
Умочіть лаваш з двох сторін в кляр.
Викладіть на розігріту сковороду лаваш з начинкою.
Обсмажте пиріжок на рослинній олії на помірному вогні по 30 секунд з кожної сторони.
Ось такі вийшли пиріжки! Смачного!