Рулет з індички зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Посмажити або запекти м'ясо індички - це дуже просто і банально. А ось рулет зі шпинатом - це і красиво, і смачно, і оригінально. Прекрасне поєднання інгредієнтів - і у вас на столі смачна страва.
Цю страву можна подавати і як гаряче з будь-яким гарніром, або як холодну закуску. Рулет хороший в будь-якому вигляді. М'ясо індички вийде соковитим і ніжним, а зелена і дуже корисна прошарок додасть м'ясу свіжості. Замість вершкового сиру в начинку можна додати інші овочі: трохи подрібненого солодкого болгарського перцю, лука, морква. Рулет заграє новими яскравими фарбами і смаками. Приготувати рулет зовсім нескладно, було б бажання. Отже, розповідаю, як приготувати рулет з індички зі шпинатом.
- Філе індички - 400-500 грам
- Шпинат - 100 грам
- Вершковий сир - 60 грам (по бажанню)
- Молоко - 50-70 мілілітрів
- Прованські трави - 2 щіпки
- Сіль - 2 щіпки
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
Спершу потрібно гарненько промити філе індички. Потім потрібно розрізати філе індички так, щоб вийшов пласт м'яса. Акуратно відбийте м'ясо, намагаючись не порвати пласт. Приправити сіллю і poperčite.
Листя шпинату потрібно обдати окропом і викласти на край пласта м'яса. Можна їх порізати, а можна викласти цілими.
Якщо ви вирішили зробити рулет з сиром - Зараз як раз і потрібно його викласти поверх шпинату.
А тепер щільно згортаємо м'ясо з начинкою в рулет. Якщо у вас є прямокутна форма для випічки кексу або хліба - викладаємо рулет у форму. Якщо форми немає - рулет слід обв'язати нитками.
Заливаємо рулет в формі молоком і посипаємо травами. Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 35-40 хвилин. Потім зливаємо рідину з форми, дістаємо рулет і нарізаємо його порційно. З смачною рідини можна приготувати соус.