Котлети з індички зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите м'ясо птиці, то рекомендую вам подивитися, як приготувати котлети з індички зі шпинатом. М'ясо індички може бути сухуватим, але шпинат виправить цю проблему. Це дуже смачно і ніжно!
Такі котлетки цілком можна використовувати для бургерів. Якщо сформувати їх досить щільно і підсмажити, притиснувши кришкою гриля або просто лопаткою, то можна отримати відмінний бургер. За таким же принципом можна робити котлетки з іншого фаршу або додати до індички, наприклад, свинину.
- Фарш індички - 500 грам
- Шпинат - 1 пучок (близько 100 г)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Шпинат миємо й обсушуємо, цибулю дрібно ріжемо. У сковороді обсмажуємо цибулю до золотистого кольору на олії, потім додамо туди шпинат і пожарим хвилинку.
Коли шпинат з цибулею охолонуть, додамо їх в фарш, додамо яйце, сіль і перець за смаком. Всю масу добре вимішати і сформуємо щільні котлетки невеликого розміру. Розігріємо гриль або мангал, викладаємо котлетки на решітку.
Обсмажуємо котлетки по 8 хвилин з кожного боку.
Подаємо їх гарячими з улюбленими соусами. Смачного!