Рецепт Котлети з індички зі шпинатом фото

Котлети з індички зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах
Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 40 хв.

Якщо ви любите м'ясо птиці, то рекомендую вам подивитися, як приготувати котлети з індички зі шпинатом. М'ясо індички може бути сухуватим, але шпинат виправить цю проблему. Це дуже смачно і ніжно!

Опис приготування:

Такі котлетки цілком можна використовувати для бургерів. Якщо сформувати їх досить щільно і підсмажити, притиснувши кришкою гриля або просто лопаткою, то можна отримати відмінний бургер. За таким же принципом можна робити котлетки з іншого фаршу або додати до індички, наприклад, свинину.

  • Фарш індички - 500 грам
  • Шпинат - 1 пучок (близько 100 г)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
котлети з індички зі шпинатом - фото крок 1
Шпинат миємо й обсушуємо, цибулю дрібно ріжемо. У сковороді обсмажуємо цибулю до золотистого кольору на олії, потім додамо туди шпинат і пожарим хвилинку.
котлети з індички зі шпинатом - фото крок 2
Коли шпинат з цибулею охолонуть, додамо їх в фарш, додамо яйце, сіль і перець за смаком. Всю масу добре вимішати і сформуємо щільні котлетки невеликого розміру. Розігріємо гриль або мангал, викладаємо котлетки на решітку.
котлети з індички зі шпинатом - фото крок 3
Обсмажуємо котлетки по 8 хвилин з кожного боку.
котлети з індички зі шпинатом - фото крок 4
Подаємо їх гарячими з улюбленими соусами. Смачного!

Схожі рецепти